Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Bez kompromisa: Ova 4 znaka zodijaka ne popuštaju partneru

Bez kompromisa: Ova 4 znaka zodijaka ne popuštaju partneru
2

Ako ste pripadnik jednog od ova četiri horoskopska znaka, onda vrlo teško pristajete na kompromise. Nekima je vrlo teško dati prednost tuđim željama nad vlastitima, dok su drugi vrlo tvrdoglavi

VIDEO

Bik

Bikovi mogu biti prilično odlučni i nepokolebljivi, čak i kada su u pitanju njihove veze. Kompromis može biti prilično težak za njih. Bik jednostavno voli da se stvari razvijaju onako kako oni to žele. Često unaprijed nepokolebljivo ulaze u situacije. Njihova tvrdoglavost obično uzrokuje da njihovi partneri prekinu komunikaciju.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dupla ljubav, identične blizanke u vezi s blizancima: 'Nekad se zabunimo' 00:42

Lav

Sa svojim ponosom Lav je težak partner za traženje kompromisa i sklapanje dogovora. Imaju različite metode rješavanja situacija, a protivljenje tim načinima može učiniti da se osjećaju manje zadovoljnima.

Lavovima je zapravo teško dati prednost tuđim potrebama ispred vlastitih. Čvrsto vjeruju u ono što misle i učinit će sve kako bi nahranili i održali svoj preveliki ego.

Škorpion

Škorpioni imaju tendenciju držati se svojih odluka, čak i kada se radi o romantičnim vezama. Obično je njihova tvrdoglavost posljedica njihove potrebe za stabilnošću i fobije od promjena, zbog čega teže postižu dogovore i kompromise. Oni su nepokolebljivi i ne petljaju s mijenjanjem svojih ideala i procesa razmišljanja ni za koga. 

Emocije, što je to? Horoskopski znakovi hladni poput sante leda
Emocije, što je to? Horoskopski znakovi hladni poput sante leda

Vodenjak

Kao postojan horoskopski znak, Vodenjak sigurno može biti tvrdoglav. Vjeruju da je to što ostaju čvrsti ono što ih čini jačima i dominantnijima u vezama, a na taj način uspostavljaju kontrolu u svojoj zajednici ne vodeći računa o partnerovim potrebama.

Zbog nespremnosti da promijene svoj pristup, oni također djeluju hladno i arogantno u odnosima, piše Pinkvilla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti