Obavijesti
članak
5 genijalnih recepata za peku: Hobotnica, teletina, janjetina...
Komentari 62
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
što god se stavi ispod peke je za prste polizati, sa kruhom koji je pečen ispod peke ...
Dk
Gresaka koliko hoces... riblja peka stavit skrpinu najveca glupost zubatac moze veci jer je stupast drzati sat vremena je previse prvi okret mora biti nakon max Prikaži još ↓
Dj
Kruh peći pod pekom oko pola minute?
so
Od ribe ispod peke najbolje što sam probala je bakalar. Ostalo ne dolazi u obzir :D
Dk
To ko uspije z.....at da nebude dobro onda je tulav
Br
Moj recept za Hobotnicu ispod peke-ovako-malo kapule-luka,maslinovo ulje,jedna srednja hobotnica,malo persina,i b luka-po zelji bijelog vinceka malo posuti-moze Prikaži još ↓
En
Vepar ispod peke za prste polizati
Tigar 74
Peka je zakon! Ključ vrhunskog okusa, onaj "toć", iliti umak, sok..koji se dobije, je u tome što namirnice pod tim "oklopom" zapravo kuhaju, otpuštaju svoje sok Prikaži još ↓
realno ja sam upravi
Prvo pravilo pravljenja peke je da se tepsija maze domacim svinjskim maslom!
mrTrobec
Jedino autohtono hrvatsko jelo je janje na ražnju,sve ostalo smo pokupili od susjeda ili nacija koje su upravljale nama kao svojom provincijom
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .