Obavijesti
komentari
5 genijalnih recepata za peku: Hobotnica, teletina, janjetina...
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Tigar 74
Peka je zakon! Ključ vrhunskog okusa, onaj "toć", iliti umak, sok..koji se dobije, je u tome što namirnice pod tim "oklopom" zapravo kuhaju, otpuštaju svoje sokove, arome, pa se tek onda zapeku. Niti jedna tehnologija ne može zamijeniti vatru! Svako jelo koje se pripremi na vatri, na bilo koji način, vrhunskog je okusa, ali i za pripremu takvog jela, treba biti majstor.. :)
Dk
Bolje ja volim meso a tog tvog toca moze malo isto al sve u svemu sve je prva liga
Tigar 74
Meso ti ne ide bez toća, sve je to njegovo.. :)
Dk
Toc i krumpir..ni mesa mi ne treba.njega prepustam mesoljubcima..:)
Tigar 74
Bravo Miro.. I kod načina konzumacije hrane, lako se prepozna karakter osobe. Nekome hrana služi isključivo za zadovoljenje potrebe.. a netko u njoj zna uživati Prikaži još ↓
Dk
ma sva jela tipa 'sve hitis u lonac i zajedno kuhas' (bio lonac, bilo u pecnici/na paru/peka - sve super. neki bolji neki losiji .... sto se duze brcka to bolje Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .