Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Duge noge kao Bojanine: Evo koje vježbe treba prakticirati

Duge noge kao Bojanine: Evo koje vježbe treba prakticirati

Glumica Bojana Gregorić Vejzović oduševila je figurom na Sarajevskom filmskom festivalu. Vitke noge ne dolaze same od sebe pa vam donosimo 5 najboljih vježbi za koje vam ne treba teretana

VIDEO

Svi bruje o stajlingu i savršenoj figuri glumice Bojane Gregorić Vejzović (52) koja se prošetala crvenim tepihom na Sarajevskom filmskom festivalu, kao dio glumačke ekipe na premijeri dugometražnog filma "Backup".

POGLEDAJTE VIDEO: Glumica je poklonila obiteljski klavir OŠ Mate Lovraka u Petrinji

Pokretanje videa...

Bojana Gregorić o obiteljskom klaviru: '350 učenika svirat će na njemu. Sad služi za veselje' 00:57

Nosila je haljinu koju potpisuje eNVy room, a glumici je pristajala besprijekorno zbog dugih i vitkih nogu. Kako figura i forma ne dolaze preko noći, važno je biti ustrajan pa donosimo najbolje vježbe za vitke noge.

Uz vježbanje prilagodite prehranu. Izbjegavajte rafinirani šećer, industrijski prerađenu hranu i zaslađene sokove koji su idealni za stvaranje celulita i masnih naslaga. U prehranu uključite što više povrća i sezonskog vodenastog voća. Pazite na hidrataciju organizma i pijte minimalno dvije litre vode dnevno.

Vježba fire hidrant

Vježba je idealna za razvoj i aktivaciju glutealnih mišića kod kućnog treninga. Odlična je i kod topljenja celulita. Zauzmite četveronožni položaj oslanjajući se o pod rukama i koljenima. Stopalo zategnite, pa podižite koljeno u stranu do visine do koje možete dignuti nogu.

 

Angelina Jolie otkrila je kako održava vitku liniju u 49. godini
Angelina Jolie otkrila je kako održava vitku liniju u 49. godini

Stepenice

Odaberite stolac ili dvije stepenice na stepeništu. Prednjom nogom se podižite gore, a zatim se na njoj i polako spuštajte, tako da stražnjom nogom u donjem položaju samo dotaknete pod, pa se ponovno penjete gore.

Jednonožni hip thrust

Ovo je vježba za razvoj glutealne regije i stražnje strane natkoljenice. Oslonite se ramenima o krevet ili kauč, a punim stopalima oslonite o pod. Dignite jednu nogu okomito u zrak pa u tom položaju podižite stražnjicu do krajnjeg gornjeg položaja, malo zadržite te spustite, cijelo vrijeme zadržavajući nogu u zraku.

Bugarski čučanj

Odlična je vježba za oblikovanje stražnjice i natkoljenice. Stanite ispred kauča udaljeni oko dvije stope, pa zabacite jednu nogu. Ruke prekrižite na ramenima i na prednjoj se nozi spuštajte u polučučanj. Obratite pažnju na kukove koji moraju biti u ravnini s podlogom.

Kardiolog objasnio laku tehniku za brzu provjeru zdravlja srca
Kardiolog objasnio laku tehniku za brzu provjeru zdravlja srca

Hip thrust

Idealna je vježba za čvrste noge i guzu. Oslonite se stražnjom stranom ramena o krevet ili kauč. Oslonite se punim stopalima o pod, a stražnjica neka bude na podu. Potom podižite stražnjicu do krajnjeg gornjeg položaja, malo zadržite pa spustite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan
Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj