Obavijesti
komentari
Žmire će kuhati na svadbama i zabavama, a otvara i konobu
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

lo
slazem se sa jedinom 36 i sayosijek svi su poceli kuhat i posluzivat luksuze jedna lignja zlica rize 3 graska 6 fuza i tome slicno, samo neznam tko to jede, bolje da otvori restoran domace hrane, cijene pristupacne i da vidis prometa.. rodendani, krstitke, pricesti i razno razna slavlja. takve stvari prolaze vani ali tu bas nisam sigurna
lo
vidjela sam ovo dalmatinsku ali i dalmatinska hrana ne znaci prazan tanjur i racun od 100 kuna za lignje
ar
ja kad se u nesto ne razumijem onda se ne petljam u to, a ovo sto ti govoris su takve gluposti i sveopoce neznanje tipicnog hrvata o gastronomiji gdje je jedini Prikaži još ↓
re
Arsta i kolika je prosjecna cijena kada se nanize dovoljna kolicina takvih slijedova da se covjek najede zdravom hranom? Dali hrvat znaci jesti za sta se ima pa Prikaži još ↓
Silovana paprika
Slažem se s Arstom,radio sam u hotelu 4* i bio je niz od 8 ganga hrane koji nisu bili u velikim količinama naravno tako da se gostima dala mogućnost da kušaju s Prikaži još ↓
ar
@spipy naravno da nisu i svatko se ima pravo hranit kako hoce, nije mene briga kako se netko hrani ali kad vec ona moze pljuvati po minimalizmu na tanjuru onda Prikaži još ↓
mimi mala
arsta: sve super i ok.(nisu ni meni drage sve ove kerefeke koje si nabrojao),ali svugdje u svijetu postoji "domaca kuhinja i jela",naravno i ekskluzivna (gdje s Prikaži još ↓
beebee
arsta@ ja nisam tipična hrvatica zaljubljena u prasetinu,ali mi je problem što se svaki taj slijed plaća,a ja bih se ipak najela!
ar
ne bojim se da jesi tipicna hrvatica, jer tipicni hrvati ne znaju uzivati u hrani nego se prezderavati. a najest se mozes, procitaj malo bolje sto sam napisao. Prikaži još ↓
ah
Evo ovako objasnitae vi ugostitelji i gastronomi nama normalnom hrvatskom narodu koji povremeno ode u neki ekskluzivniji restoran. Kako je moguče da nakon pet s Prikaži još ↓
ah
arsta: za razliku ud velike večine građana ja si mogu priuštiti jedan do dva tjedna odlaska u restoran srednje ili više klas. Nemožeš mi reči da čobiku koji ima Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .