Trogiranin u uređenje prostora planira uložiti 100.000 kuna. Najviše novca, kaže, potrošit će na profesionalnu kuhinju. Po zimi će hranu dostavljati po narudžbi
Žmire će kuhati na svadbama i zabavama, a otvara i konobu
Robert Predrag Žmire (40), finalist prve sezone “Masterchefa”, otvorit će konobu u središtu Trogira. Unajmio je prostor od 30-ak kvadrata.
- Spremat ćemo ukusnu dalmatinsku hranu, ali posebno smo se potrudili oko ponude vina, u kojima će gosti, nadam se, uživati - rekao nam je Robert.
Trogiranin u uređenje prostora planira uložiti 100.000 kuna, a u radovima će mu pomoći prijatelji. Najviše novca, kaže, potrošit će na profesionalnu kuhinju. Dodao je kako će ga isto tako moći angažirati da kuha na svadbama i obiteljskim zabavama.
U zimskim mjesecima, kad u Trogiru nema turista, Robert će hranu dostavljati po narudžbi. Žmire trenutačno radi u beach baru na Čiovu, gdje kuha za nautičare.