Obavijesti

Reporteri

Komentari 25

Zmija im ušla u ljetnu kuhinju, vatrogasci je vratili u prirodu

Zmija im ušla u ljetnu kuhinju, vatrogasci je vratili u prirodu
3

Čitatelj 24sata u ponedjeljak oko 20 sati ušao je u svoju ljetnu kuhinju. Iznenadio se kad je nasred kuhinje vidio ogromnu crnu zmiju. U pomoć je pozvao vatrogasce

Ušao sam u kuhinju. Prestrašio sam se jer se nasred sobe našla zmija. Bila je dugačka oko jednog metra. Probao sam ju izbaciti iz kuhinje, no nije mi uspjelo, rekao nam je D.M., čitatelj 24sata koji je u ponedjeljak oko 20 sati u Požegi fotografirao zmiju u ljetnoj kuhinji.

- Kako ju nisam mogao izbaciti, pozvao sam vatrogasce koji su već imali par intervencija vezanih za hvatanje zmija. Došli su sa zaštitnom opremom. Kad su je ulovili, vratili su je u prirodu. Zmija koja mi je ušla u kuću je bjelica, a vjerojatno je tražila hranu. - dodaje čitatelj.

Vatrogasci JVP Požega oko 20 sati zaprimili su dojavu o zmiji u kući u Zagrebačkoj ulici. Uhvatili su je i pustili u šumu.

Bjelica je vrsta zmije koja nije opasna. Može narasti do dva metra. Pretežito se hrani glodavcima, gušterima, Bjelica je u Hrvatskoj jedna od najčešćih zmija, a može ju se susresti od krajnjeg juga do sjevera Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25
Ruben Van Gucht otkrio da je s Blankom Vlašić u otvorenom braku: Zna sve moje partnerice
'Ne borim se s konceptom klasične veze'

Ruben Van Gucht otkrio da je s Blankom Vlašić u otvorenom braku: Zna sve moje partnerice

Nema veze, to je moj privatni život. Ali imam život u Belgiji i imam život u Hrvatskoj. Svakome priznajem njegov tip veze, rekao je Ruben.
Veliki gastro vodič: Evo gdje u Rijeci fino jesti i do 10 eura
24SATA U GASTRO ĐIRU

Veliki gastro vodič: Evo gdje u Rijeci fino jesti i do 10 eura

Riječani na svoje stolove stavljaju fuziju pašte pripremljene na 'x' načina, ribu, aromatičnu pizzu, janjetinu otoka Krka, puno različitih sireva koji spajaju tradicionalno ovčarstvo, ali i gastro povijest susjedne Italije