tko to baca, nema pojma o kuhanju, pa je bolje ostaviti se kuhače i latiti se krampa, motike i sl.
DV
Danijela Vučić
14.3.2024.
Odustani
Normalno da procijedim u cjedilo, koje je sudoperu! Kog vraga će mi ta voda. Ako trebam zgusnuti jelo, dodat ću prezlu, ili umutiti malo brašna u vodi
Dk
Deaktivirani korisnik
14.3.2024.
Odustani
Bravo Danijela 👏
VolbeatDbv
14.3.2024.
Odustani
a dobro, očito ti ne ide baš u kuhinji, pa zagrabiš kaćicom (zaimačom na hrv) u posudicu, te vratiš u umak kada procijediš pastu, probaj, kremastiji je, posebno
za carbonaru
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
14.3.2024.
Odustani
Aha, znači onaj tko ne koristi vodu u kojoj se kuhala tjestenina po tebi majstoru nema pojma o kuhanju?
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .