Obavijesti
Vodu u kojoj se kuha tjestenina nemojte baciti - vrlo je korisna
Komentari 9
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

muf (|)
S tom vodom radim bevandu
area 62
Ne bi trebalo "štediti" na vodi u kojoj se kuha pasta, jer će nakon 15-ak minuta sigurno dio ispariti. Ulje se sigurno NE dodaje i pri tom paziti da se sve to n Prikaži još ↓
ma
Dobro za variva
VolbeatDbv
tko to baca, nema pojma o kuhanju, pa je bolje ostaviti se kuhače i latiti se krampa, motike i sl.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .