Obavijesti

Sport

Komentari 46

VIDEO Zastrašujući Bayern uoči Dinama utrpao šest komada

VIDEO Zastrašujući Bayern uoči Dinama utrpao šest komada

Nogometaši Dinama u utorak od 21 sat igraju prvu utakmicu u novom formatu Lige prvaka. 'Modri' putuju na teško gostovanje na Allianz Arenu, kod Bayerna koji je itekako nabrijan

VIDEO

Nakon trećeg kola nove sezone Bundeslige nogometaši minhenskog Bayerna su i dalje stopostotni, u trećem kolu su na gostovanju lakoćom svladali novog prvoligaša Holstein Kiel sa 6-1. Ovu su pobjedu Bavarci ostvarili prije premijere u Ligi prvaka, idućeg utorka na svom terenu dočekuju hrvatskog prvaka Dinamo.

Prvi pogodak Bayern je postigao nakon samo 14 sekundi, što je ujedno najbrži pogodak sezone u Bundesligi. Strijelac je bio Musiala. Nakon tek 13 minuta igre bilo je već 3-0, prvo je strijelac bio Harry Kane, a potom je vlastitu mrežu pogodio Remberg.

Hat-trick Kanea

Do kraja susreta još je dva puta domaću mrežu pogađao Kane koji je time kompletirao „hat-trick“, a još je jedan gol za Bayern dao Olise. Gigović je u 82. minuti bio strijelac jedinog pogotka za domaći sastav.

>> VIDEO: HOLSTEIN KIEL - BAYERN MUNCHEN 1-6

Krama asistirao u porazu od Bayera

Hoffenheim je u 3. kolu Bundeslige dočekao prvaka Bayer Leverkusen. Momčad Andreja Kramarića držala se dobar dio utakmice, no na koncu je položila oružje i s četiri komada u mreži napustila domaći travnjak. Stroj Xabija Alonsa bio je neumoljiv i slavio je 4-1, a Kramarić se istaknuo asistencijom za jedini pogodak svoje momčadi.

Igrala se 39. minuta kada je Krama primio loptu na lijevoj strani driblingom se riješio čuvara pa lijevom nogom ubacio u sredinu. Pronašao je Berishu koji se dobro snašao u šesnaestercu i smanjio vodstvo Bayera na 2-1.

VIDEO Krama sjajno asistirao! Leverkusen potopio Hoffenheim
VIDEO Krama sjajno asistirao! Leverkusen potopio Hoffenheim

Posljednje dvije utakmice na programu su u nedjelju, a sastaju se Augsburg - St. Pauli i Mainz - Werder.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 46

VIDEO