Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Krama sjajno asistirao! Leverkusen potopio Hoffenheim

VIDEO Krama sjajno asistirao! Leverkusen potopio Hoffenheim

Hrvatski napadač je nakon četiri gola u prva dva kola ubilježio i asistenciju. I dalje je prvi strijelac Bundeslige premda je njegova momčad teško nastradala od aktualnog prvaka Njemačke

VIDEO

Hoffenheim je u 3. kolu Bundeslige dočekao prvaka Bayer Leverkusen. Momčad Andreja Kramarića držala se dobar dio utakmice, no na koncu je položila oružje i s četiri komada u mreži napustila domaći travnjak. Stroj Xabija Alonsa bio je neumoljiv i slavio je 4-1, a Kramarić se istaknuo asistencijom za jedini pogodak svoje momčadi.

Igrala se 39. minuta kada je Krama primio loptu na lijevoj strani driblingom se riješio čuvara pa lijevom nogom ubacio u sredinu. Pronašao je Berishu koji se dobro snašao u šesnaestercu i smanjio vodstvo Bayera na 2-1.

Football 1. Bundesliga TSG 1899 Hoffenheim - Bayer 04 Leverkusen .

>> VIDEO: ASISTENCIJA ANDREJA KRAMARIĆA

Leverkusen je do vodstva stigao u 17. minuti, a strijelac je bio Terrier. Na 2-0 povisio je Boniface u 30. Do kraja susreta 'apotekari' su zatresli mrežu iz penala u 72. minuti kada je precizan bio Wirtz, a konačnih 4-1 postavio je Boniface svojim drugim golom samo tri minuta kasnije.

Kramarić je igrao do 87. minute kada ga je zamijenio Tohumcu, a s četiri gola i dalje je prvi strijelac prvenstva.

Kiks Leipziga, Matanović igrao protiv Wolfsburga

Na domaćem terenu kiksao je Leipzig odigravši 0-0 s Union Berlinom, za kojeg zbog ozljede nije igrao Josip Juranović. Meč-loptu za Leipzig je imao belgijski napadač Openda koji u 74. minuti nije realizirao jedanaesterac.

Stuttgart je u Mönchengladbachu svladao Borussiju 3-1. Na poluvremenu je rezultat bio 1-1, gosti su poveli golom Undava u 21. minuti, dok je šest minuta kasnije izjednačio Plea. U nastavku susreta ulogu junaka je na sebe preuzeo bosansko-hercegovački nogometaš Ermedin Demirović koji je unutar samo pet minuta, u 57. i 61. minuti, zabio dva pogotka za 3-1 Stuttgarta.

U gostima je uspješan bio i Eintracht koji je kod Wolfsburga slavio 2-1. Oba pogotka za goste je dao Omar Marmoush, onaj pobjednički iz jedanaesterca u 82. minuti. Za goste je od 74. minute zaigrao hrvatski napadač Igor Matanović.

Kako je Marmoush bio junak tog susreta, tako je Austrijanac Adamu bio igrač susreta u kojem je Freiburg pred svojim navijačima svladao Bochum 2-1. Gosti su vodili, a potom je Adamu zabio dva gola, u 58. i 61. minuti, za slavlje Freiburga. Za Bochum je cijelu utakmicu odigrao hrvatski obrambeni igrač Jakov Medić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Kapetan Zadra skočio je u more i spasio čovjeka od utapanja! 'Nisam heroj, svi bi to napravili'
DRAMA NA OBALI

Kapetan Zadra skočio je u more i spasio čovjeka od utapanja! 'Nisam heroj, svi bi to napravili'

Marko Ramljak ispijao je kavu sa prijateljem i suprugom kada su primijetili čovjeka u moru. Košarkaš je u odjeći skočio za njim i izvukao ga