Obavijesti

Sport

Komentari 1

VIDEO Drama u Bakuu: Osijek bio na korak od play-offa, a onda je primio ovu golčinu

VIDEO Drama u Bakuu: Osijek bio na korak od play-offa, a onda je primio ovu golčinu

Osijek je vodio 1-0 i 2-1, bio na korak od plasmana u play-off Konferencijske lige, ali Zira se nije predavala i na koncu je u 90. minuti izjednačila fenomenalnim golom i izborila produžetke

VIDEO

Izostanak nekoliko igrača, loš teren, drugačija klima, sve to kao da je ošamutilo Osječane na početku uzvratne utakmice protiv Zire u trećem pretkolu Konferencijske lige. Djelovali su neprepoznatljivo, nisu se mogli sastati s loptom, a Azerbajdžanci su prijetili. Da nije bilo Nikole Čavline...

Mladi hrvatski golman obranio je dvije sjajne šanse domaćoj momčadi i tek nakon toga je hrvatski klub proigrao. Spustili su loptu na zemlju i tražili način kako zapapriti tvrdoj Ziri. I smislio ga je, a tko drugi, nego neuništivi Vedran Jugović!

Osijek: Utakmica trećeg pretkola UEFA Konferencijske lige, NK Osijek - Zira FK

Roko Jurišić prošao je po lijevoj strani i ubacio na prvu stativu, a lukavi kapetan Osijeka osjetio je rupu u međuprostoru, ubacio se ispred stopera i pogodio prvi kut za vodstvo Osijeka 1-0 u 39. minuti. Pohitali su 'bijelo-plavi' do tribine s osječkim navijačima, njih dvadesetak potegnulo je čak do Bakua kako bi bodrili svoju momčad.

Gol pogledajte OVDJE 

Nažalost, nije vodstvo dugo potrajalo. Jurišić je u 54. minuti dirao loptu rukom u svome šesnaestercu, a Alijev je iskoristio neočekivani poklon i izjednačio iz penala na 1-1.

Bilo je to teško mučenje Osijeka do kraja utakmice. Zira je bila ta koja je bolje djelovala na terenu, momčad Federica Coppitellija je bila bezidejna, ali je potom u završnici utakmice zablistao jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa.

Mikolčić je ubacio iz slobodnog udarca, lopta se odbijala po šesnaestercu i sjela na glavu Antona Matkovića koji ju je pospremio u mrežu. I mislili smo, odveo svoju momčad u play-off Konferencijske lige, ali prevarili smo se. Uslijedio je šok u 90. minuti. Volkov je zabio fenomenalan gol poluškaricama, izjednačio na 2-2 i odveo susret u produžetke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone