Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Veliki tjedni horoskop: Djevice će šarmirati sve oko sebe, a Vage će netko jako iznevjeriti

Veliki tjedni horoskop: Djevice će šarmirati sve oko sebe, a Vage će netko  jako iznevjeriti

Vodenjacima će u središtu pozornosti biti rješavanje nasljedstva, stanja na bankovnom računu i posjeda nad tuđom imovinom. Imat će dovoljno snage da istodobno rade na nekoliko poslova i privedu ih kraju

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Merkur u Djevici poticat će vas na konstruktivnu akciju. Mnogo ćete raditi, osobito kad je posrijedi projekt na koji ste dugo koncentrirani. Odlično ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju kreativnost. 

Ljubav - Zanemarit ćete važnost bračne komunikacije. Partner će biti prepun zamjerki na vaš račun, što bi u vama moglo probuditi inat. Slobodni će biti skloni krivim osjećajnim procjenama, možda se i zaljubiti u nekog tko je vrlo teške i komplicirane prirode.

Zdravlje - Mogli biste osjećati jači psihički umor. Odgovarat će vam odmaranje i dulje spavanje, no sudeći prema planetima, toga će ovog tjedna biti najmanje. Prilično ćete se opteretiti poslom i obavezama. 

Najbolji dan: 11. rujna

Najlošiji dan: 8. rujna

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Posao - Oštro ćete se suprotstaviti pojedincima koji će svojim načinom poslovanja otežavati ili usporavati radni proces. Otvorit će vam se nove mogućnosti ili pojaviti ponude koje nećete propustiti.

Ljubav - Sve što započnete nastojat ćete privesti kraju. Neće vas usrećivati polovična rješenja pa ćete prekinuti lošu vezu i prepustiti se novom strastvenom zagrljaju. Što više budete ulagali u svoju vezu ili brak, manja je mogućnost da nešto krene nizbrdo.

Zdravlje - Imat ćete dobro zdravlje, no prilično ćete se iscrpljivati radom i poslovnim zbivanjima. Svađe s nekim od kolega prilično će vas pogađati. No vaša psihofizička kondicija bit će odlična pa dobro podnosite stres.  

Najbolji dan: 13. rujna

Najlošiji dan: 9. rujna

Najbolji doživotni partner za svaki znak: Za Vagu je idealna druga Vaga, a Rak treba Ribu
Najbolji doživotni partner za svaki znak: Za Vagu je idealna druga Vaga, a Rak treba Ribu

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Budite taktični s autoritetima. Previše ćete se oslanjati na tuđe mišljenje i nastojati udovoljiti drugima pa ćete gubiti previše energije, a ne postizati ispunjenje. Računajte na manje zastoje.

Ljubav - U danima ste novih ljubavi ili zbližavanja s voljenom osobom. Privlačit ćete tuđe poglede, biti glavni u društvu i uživati u dojmu kojeg ćete ostavljati na okolinu. S nekim ćete se posebno dobro slagati na intelektualnom planu i voditi duge razgovore.

Zdravlje - Fizičke snage ćete imati u obilju pa ćete dobro podnositi sve napore. No psihički ćete biti u padu pa će se pojačati osjećaj nemira, a nerijetko ćete patiti i od promjena raspoloženja te nesanice.  

Najbolji dan: 14. rujna

Najlošiji dan: 11. rujna

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Posao - U prednosti ste nad konkurencijom zbog dobre informiranosti, utjecajnih poznanstava i brzih odgovora na pružene ponude i postavljena pitanja. Uspješno ćete riješiti zastoje u platnom prometu.

Ljubav - Uživat ćete u verbalnim iskricama sa simpatijom. Privlačit će vas pričljive osobe, neopterećene problemima i koje su jednostavne i spretne u komunikaciji. No brakom vezani Rakovi koji su rođeni u lipnju imat će komunikacijskim nesporazuma s partnerom.

Zdravlje - Zbog Marsa u vašem znaku puni ste energije, ali i skloni iscrpljenjima. Mogli biste ugovoriti pregled kod liječnika ili se početi intenzivnije baviti tjelovježbom, početi dijetu te prestati s pušenjem.  

Najbolji dan: 8. rujna

Najlošiji dan: 13. rujna

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Dani su pogodni za promjene i otklanjanje problema u međuljudskim odnosima. Pružit će vam se financijsko ili administrativno rješenje. Poslove koje sada ugovorite, donijet će vam materijalnu dobit.

Ljubav - Vaša smirenost i objektivnost odlično djeluju na partnera. Povezuju vas isti ciljevi i planiranje budućnosti. Zajedničkim snagama spremni ste riješiti svaku zapreku. Samcima bi se mogla udvarati osoba iz viših društvenih krugova. 

Zdravlje - Dobar Merkurov i Venerin utjecaj izoštrit će vašu pozornost i koncentraciju. Ako ste imali kakvih zdravstvenih problema, sad ćete se početi osjećati znatno bolje. Dani su idealni za sportske aktivnosti.

Najbolji dan: 12. rujna

Najlošiji dan: 9. rujna

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Merkur koji je u vašem znaku, otvara put puno boljoj poslovnoj situaciji nego prošlih tjedana. Imat ćete zaštitu ljudi na položaju, proširiti svoj utjecaj i pokazati svoje umijeće.

Ljubav - Aktivirat ćete društveni život i s lakoćom šarmirati osobe suprotnog spola. Rođene početkom znaka očekuje ugodno ljubavno iznenađenje – mogli biste prijateljstvo pretvoriti u ljubavnu vezu. Bračni odnosi postaju sve stabilniji i čvršći.

Zdravlje - Sunce je i dalje u vašem znaku i ono je zaslužno za vašu dobru vitalnost. Izdržljivi ste i mnoge su se vaše tegobe povukle, no imate problema s raspoloženjima pa znate biti otresiti prema ljudima.  

Najbolji dan: 13. rujna

Najlošiji dan: 10. rujna

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Posao - Ništa neće ići onako kako ste zamislili i stalno ćete biti prisiljeni vraćati se na početak. Uza sve to netko od kolega ili šefova mogli bi vas svojim ponašanjem razočarati ili iznevjeriti. 

Ljubav - Pojavit će se tjelesni simptomi karakteristični za stanje zaljubljenosti - leptirići u želucu, ali i osjećaj potpunosti kad se nađete u blizini jedne osobe. Na pragu ste ljubavne veze, a i oni koji su u braku imat će stabilnije odnose s partnerom.

Zdravlje - Venera u vašem znaku bit će zaslužna za vaše bolje raspoloženje, pa ćete imati izraženiju potrebu za društvenim životom. Češće ćete izlaziti i zabavljati se, početi se baviti hobijima ili tjelovježbom.  

Najbolji dan: 11. rujna

Najlošiji dan: 14. rujna

Lista od najljepšeg do najmanje lijepog horoskopskog znaka
Lista od najljepšeg do najmanje lijepog horoskopskog znaka

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Udružit ćete snage i ideje s kolegama. Povoljno vam je aspektiran timski rad, kao i sklapanje partnerstva. Ne odustajte od zacrtanih ciljeva bez obzira na količinu zapreka i problema.  

Ljubav - Preuveličavate naklonost prema zauzetoj osobi. Shvatit ćete da ste energiju usmjerili na odnos bez budućnosti i da je pametnije okrenuti se nekom drugom, tko je slobodan. Ako ste u braku, nepotrebno ćete iskazivati sumnju u partnerovu ljubav.

Zdravlje - Vodit ćete aktivan i dinamičan život, što će podrazumijevati boravak na svježem zraku i duge šetnje. Imate li zdravstvenih tegoba, nećete dopustiti da uzmu maha nego ćete se odmah obratiti liječniku. 

Najbolji dan: 8. rujna

Najlošiji dan: 12. rujna

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Morat ćete obavljati nekoliko različitih poslova. Uspijete li zaobići probleme, osobito one u novčanom poslovanju i u odnosu s pretpostavljenima, obavljeni poslovi omogućit će vam napredovanje.  

Ljubav - Osoba koju ćete upoznati putem prijatelja neće vas osvojiti na prvi pogled, ali će vam s vremenom postajati sve draža. Imate li simpatiju koju ste upoznali na ljetovanju, ali vas dijeli kilometarska udaljenost, nije isključeno da otputujete k njoj.

Zdravlje - Osjećat ćete se umorno i nervozno pa ćete slobodno vrijeme najradije provoditi u samoći. Na trenutke ćete osjećati potrebu za akcijom, da biste se već u sljedećem povukli. Pripazite na svoje kronične tegobe!

Group of four business people sitting on sofa. They couldn't be happier about working together.

Najbolji dan: 12. rujna

Najlošiji dan: 9. rujna

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Puni ste snage. Izvrsno su vam aspektirana putovanja, kontakti s udaljenim gradovima i rješavanje pravnih pitanja. Ne propuštajte prigodu za odlazak na seminar ili na usavršavanje u inozemstvo. 

Ljubav - U tjednu ste bračnih nesuglasica. Partner će podvrći kritici vaša razmišljanja i stavove o životu, braku i djeci. Izvjesna je i žudnja za promjenom i flertom. Samci će teže do srca simpatije – možda je bolje da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje - Nećete biti u punoj formi pa će vašem organizmu trebati mnogo odmora i sna. Imate li kakvih zdravstvenih tegoba, nemojte ih pokušavati liječiti na svoju ruku nego zatražite liječničku pomoć.

Najbolji dan: 13. rujna

Najlošiji dan: 10. rujna

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - U središtu pozornosti bit će rješavanje nasljedstva, stanja na bankovnom računu i posjeda nad tuđom imovinom. Imat ćete dovoljno snage da istodobno radite na nekoliko poslova i privedete ih kraju.  

Ljubav - Zaljubljenost bi vam se mogla dogoditi u drugom gradu, na proputovanju ili u susretu s osobom s kojom ste poslovno povezani. Zbližit će vas slični interesi i životni pogledi. Nestat će napetosti kod onih koji su u vezi ili braku. 

Zdravlje - Odlikovat ćete se snažnim imunitetom i zadovoljavajućom zdravstvenom situacijom. Vedra ste duha i uvijek spremni za druženja. Manje tegobe moguće su s probavom ili kralježnicom.

Najbolji dan: 11. rujna

Najlošiji dan: 8. rujna

Mjesečni horoskop za rujan: Vage će naći novu ljubav, dok će Lavovi popraviti svoje financije
Mjesečni horoskop za rujan: Vage će naći novu ljubav, dok će Lavovi popraviti svoje financije

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Nepovoljan Merkurov utjecaj izlaže vas povećanim naporima i izazovima, najviše u međuljudskim odnosima. Pazite na izjave. Obaveze će se povećati pa ćete biti preopterećeni i stisnuti rokovima.  

Ljubav - Mogli biste se boriti s partnerovom ljubomorom koja će biti veliki kamen spoticanja u odnosu. Potrošit ćete mnogo energije dok ne steknete njegovo povjerenje. Samci bi novu simpatiju mogli pronaći u svojim prijateljskim krugovima. 

Zdravlje - Najavite rat štetnim navikama jer ćete biti dovoljno snažni i odlučni da ustrajete u svojim odlukama. No moguć je izraženiji pad koncentracije, a brinut će vas i neki događaji na radnom mjestu. 

Najbolji dan: 9. rujna

Najlošiji dan: 12. rujna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj
'Saznala sam da me muž vara, ali ništa ne poduzimam. Evo zašto ga nikad neću ostaviti!'
VARAJU LI DOBRI MUŽEVI?

'Saznala sam da me muž vara, ali ništa ne poduzimam. Evo zašto ga nikad neću ostaviti!'

Ispovijest žene na Redditu izazvala je dosta komentara. Svog savršenog muža ulovila je u prijevari, no ne želi ga suočiti s time da ne izgubi život na koji je navikla