Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Mjesečni horoskop za rujan: Vage će naći novu ljubav, dok će Lavovi popraviti svoje financije

Mjesečni horoskop za rujan: Vage će naći novu ljubav, dok će Lavovi popraviti svoje financije

Blizance očekuje lijep mjesec idealan za uživanje, ljubav, izlaske i nova poznanstva. Venera u Vagi obogaćuje vaš intimni prostor pozitivnim prilikama - iskoristite ih

VIDEO

Vladavina Djevice usmjerava nas na pomniju organizaciju i planiranje svakodnevnih obaveza. Pomrčina u Ribama 18. rujna potaknut će nas da neke stvari iz prošlosti privedemo kraju.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Ovan

Rujan je mjesec u kojem ćete biti najviše posvećeni poslu, ispunjenju svakodnevnih obaveza, ali i pitanjima koji su vezani uz zdravlje. Mars u Raku potiče vas na veću aktivnost u domu i veću posvećenost djeci i roditeljima.

Posao - Očekuje vas porast dnevnih obaveza. Može doći i do kadrovskih promjena u vašoj radnoj sredini. Mogli biste raditi i prekovremeno. Obratite više pozornosti na komunikaciju s bliskim suradnicima i klijentima.

Ljubav - Venera u Vagi pokazatelj je pozitivnih promjena u vašem ljubavnom životu. Može se pojaviti nova osoba, zbližavanje, značajan susret ili poboljšanje prilika u postojećem odnosu. Značajni su susreti u domu.

Zdravlje - Prilagodite prehranu i tjelovježbu načinu života. Odvojite više vremena za odmor i opuštanje. Posjetite liječnika, obavite liječnički pregled.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najsretniji dani: 19. rujna očekuje vas jedno iznenađenje koje će biti vezano uz odnos s osobom koja vam puno znači.

Savjet: Posvećivanje poslu donosi dobre rezultate.

Bik

Pred vama je vrlo dobar mjesec u kojem biste bez većih poteškoća mogli obaviti sve što je pred vama. Očekuje vas puno kretanja, poruka, ali i par značajnih poziva na druženje. Vaše raspoloženje pozitivno djeluje na druge.

Posao - Okolnosti vam idu u prilog. Brzo i uspješno ćete obaviti sve što se stavi pred vas, tako da će osobe koje rade s vama, kao i vaši šefovi biti zadovoljni vašim radnim učinkom. Druženje s kolegama bit će pozitivno za vas.

Ljubav - Ljubavni život obilovat će ugodnim prilikama, možda i nekim novim saznanjima o jednoj osobi iz vaše prošlosti. Više ćete izlaziti, družiti se, možda i upoznavati neke nove ljude. Jedna osoba će vam se posebno svidjeti.

Traume koje muče svaki znak Zodijaka: Ovna proganja izdaja, Bikove neostvarene ljubavi...
Traume koje muče svaki znak Zodijaka: Ovna proganja izdaja, Bikove neostvarene ljubavi...

Zdravlje - Imat ćete energije, bit ćete dobro raspoloženi, pa će zdravstvene okolnosti biti dobre. Čak može doći do prestanka ili poboljšanja vezano uz neke smetnje.

Ocjena mjeseca: 4/5

Najsretniji dani: 21. rujna bit će vaš sretan dan. Susret ili razgovor, pa i kraće putovanje mogu potaknuti nalet jakih osjećaja.

Savjet: Tražite slobodno vrijeme za zabavu i izlaske.

Blizanci

Vladavina Djevice fokusirat će vas na pitanja vezana uz djecu i roditeljsku ulogu, kao i općenito uz dom, stanovanje i članove obitelji. Financijska strana života mogla bi biti bolja i perspektivnija, a tu je i dosta prilika za zabavu.

Posao - Rješavat ćete neke poslove koje su vezane uz članove obitelji. Mogli biste i nešto preuređivati u svom domu. U komunikaciji s ljudima budite promišljeniji, kako ne biste rekli ili učinili nešto što će vas kompromitirati.

Ljubav - Lijep mjesec za uživanje, ljubav, izlaske i nova poznanstva. Venera u Vagi obogaćuje vaš intimni prostor pozitivnim prilikama, tako da iskoristite ono što vam idućih tjedana dolazi ususret. Može biti važno i za jesenski period.

Zdravlje - Promijenite prehranu. Provedite jedan dan detox organizma i izbjegavajte kasne večernje obroke. Obavite stomatološki pregled.

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datum: 23. rujna spoj Jupitera i Mjeseca u vašem znaku donosi optimizam, vjeru, blagostanje i lijepe prilike.

Savjet: Više pažnje posvetite načinu na koji komunicirate o bitnom.

Rak

Kretanje Marsa vašim znakom dat će vam više energije, ali i obogatiti vašu svakodnevicu novim iskustvima, ako ne i avanturama. Odnos s jednom muškom osobom može biti osobito značajan za vas kroz ovaj i idući mjesec.

Posao - Puno ćete pisati, odgovarati na pozive i poruke. Rad s ljudima bit će dosta intenzivan, na dane pomalo i naporan. Vrijeme je povoljno za učenje, kao i za prenošenje stečenog znanja drugim ljudima. Prisutna je naglašena intelektualna aktivnost.

Ljubav - Nešto novo dolazi vam na put, iskustvo koje će vam pomoći da se odmaknete od nekih iskustava iz prošlosti te se s više optimizma i vjere posvetite sređivanju i ponovnom stvaranju svog ljubavnog života.

Zdravlje - Uglavnom dobro. Redovitom tjelovježbom brzo ćete učvrstiti mišiće i izgubiti na tjelesnoj težini. Više pažnje posvetite probavnom sustavu, grudima i plućima.

Ocjena mjeseca: 4/5

Najbolji datumi: 25. rujna prepun je strasti, emocija koje pokreću na aktivnost, ali i zbivanja koja vas vode na pravi put.

Savjet: Pokrenite, inicirajte, ostvarite… Vrijeme je za djelovanje.

Lav

Pred vama je pozitivan mjesec u kojem će vaša produktivnost biti prilično naglašena. Venera vas 'obogaćuje' privlačnom energijom, a pomrčina Mjeseca u znaku Riba potiče na rješavanje materijalnih i financijskih pitanja.

Posao - Ovo je mjesec u kojem možete poboljšati i unaprijediti svoju financijsku situaciju. Izgledni su materijalni dobici, kao i dobra prilika za kupovinu, prodaju ili investiciju. Obavit ćete i važan razgovor koji će se voditi oko novca.

Ljubav - Ljubavni život bit će bogatiji za jedno putovanje udvoje, susret ili novo poznanstvo. Okolnosti vas potiču da se otvorite prema novim prilikama koje mogu ući u vaš život. Neki će ući u tajnu vezu, moguće s osobom koja puno putuje.

Zdravlje - Osjetit ćete povećanu potrebu za odmorom i spavanjem, no kad legnete i zaspite, moguć je i da nemate miran i uravnoteženi san. Pripazite na koljena i stopala.

Ocjena mjeseca: 4/5

Najbolji datumi: 1. rujna bit će značajan dan za vas jer ćete dobiti podršku ili informaciju koja vas podržava u ostvarenju.

Savjet: Imajte više vjere u sebe.

Ne podnose se: Škorpiona guši Vaga, Djevici ne odgovara Lav...
Ne podnose se: Škorpiona guši Vaga, Djevici ne odgovara Lav...

Djevica

Tijekom rujna imate priliku za značajnija postignuća, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Pomrčina Mjeseca u Ribama dat će vam novu perspektivu gledanja na vaše odnose i suradnju s drugima.

Posao - Razmatrat ćete isplativost jedne suradnje. Može doći do raskida ili sklapanja ugovora. Merkur u vašem znaku naglasit će vaše vještine, znanja i iskustva. Istaknut ćete se, dobiti pohvalu, potvrdu svoje vrijednosti.

Ljubav - Pomrčina Mjeseca u znaku Riba, 18. rujna pokrenut će proces promjena u vašim odnosima koji će trajati kroz cijelu iduću godinu. Neki odnosi će biti prekinuti, a novi savezi bi mogli biti sklopljeni.

Zdravlje - Sada je dobro više pažnje posvetiti sebi, svojim potrebama i potrebama svog tijela. Istražite koje promjene i aktivnosti mogu unaprijediti vaše zdravlje i vitalnost.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 29. rujna donosi jedno otkrivenje. Shvatit ćete nečije prave namjere koja se dogodila u bliskoj prošlosti.

Savjet: Uložite svoju energiju i vrijeme u vrijednost.

Vaga

Venera u vašem znaku šalje vam blagoslove ljubavi, dobitaka i podrške koja dolazi od drugih ljudi. Otvorite se prema novim životnim prilikama. Ono što sada odlučite ili pokrenete bit će značajno od kraja rujna i kroz listopad.

Posao - Nešto je u pripremi, planiranje, osmišljavanje, dorađivanje. Možda je dobro ne pričati i ne iznositi javno svoje planove dok ne budete sigurni u njih i dok ne budu spremni izaći van. Krajem mjeseca pokreće se ispunjenje.

Ljubav - Imat ćete jako puno razloga za sreću i zadovoljstvo. Drugi će primijetiti vašu privlačnost i sjaj u očima. Ovo je vrijeme novih ljubavi, ali i vrlo bogatih sadržaja koji će razveseliti i one koji su u braku ili vezi.

Zdravlje - Proljepšat ćete se. Osjetit ćete i porast apetita, možda i veću potrebu za slatkom hranom. Nećete pogriješiti ako se podvrgnete estetskim tretmanima.

Happy Young woman relax in bed after wake up in morning in bed and feeling fresh from well rest

Ocjena mjeseca: 4/5

Najbolji datumi: 5. rujna spajaju se Mjesec i Venera u vašem znaku. Naglasit će vašu ljepotu, šarm, donijeti vam lijepe ljubavne prilike.

Savjet: Dopustite si više i češće uživati u životu.

Škorpion

Pred vama je povoljan i više-manje stabilan mjesec. Planeti vam olakšavaju povezivanje s drugima, podrška i korisne informacije mogu doći od prijatelja ili timskog rada. Putovanja će vas usrećiti i potaknuti na donošenje odluka.

Posao - Vrlo povoljan mjesec za planiranje i početak ostvarenja novog plana. Dnevne obaveze obavljat ćete s lakoćom. Obratite pozornost na ono što vam dolazi od drugih ljudi. Može biti značajno za dalje.

Ljubav - Bit ćete zadovoljni razvojem situacije. Ako ste u vezi, partner će vam biti podrška u ostvarenju planova. Nekima bi se mogla dogoditi privlačnost prema zauzetoj osobi. Tajne veze nisu isključene.

Zdravlje - Uglavnom dobro. Kontrolirajte probavni sustav, unosite dovoljno tekućine i pokušajte unijeti više voća i povrća u svoju prehranu, a smanjiti unos ugljikohidrata.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 7. rujna očekuje vas priznanje ili pohvala, a doći će od osobe čije mišljenje jako cijenite. Pokažite zahvalnost.

Savjet: Udružite se s osobama koje znaju više od vas.

Mame po horoskopu: Blizanke su napredne, Djevice osuđuju...
Mame po horoskopu: Blizanke su napredne, Djevice osuđuju...

Strijelac

Ovo je mjesec novi početaka, ali i završetaka. U prilici ste privesti kraju ono na čemu radite već duže vrijeme. Posao će najviše biti u fokusu vaše pažnje, kao i odnosi s osobama koje su vam nadređene.

Posao - U odnosu na protekli mjesec bit će nešto lakše i jednostavnije. Još uvijek je puno obaveza koje morate dovršiti, a tu su i neka dodatna zaduženja koja će zahtijevati da se bolje organizirate i naučite reći 'ne' kada je to potrebno.

Ljubav - Bit će potrebno više strpljenja i kompromisa s vaše i partnerove strane. Prezaposlenost i dnevna zaduženja uskraćuju vam prostor za uživanje, zato ga svjesno stvarajte sami i pobjegnite s vremena na vrijeme od rutine.

Zdravlje - Povremeno će biti onih nemirnih dana kada se uvuče nervoza i kada će biti potrebno usporiti i ići korak po korak. Kretanjem i tjelovježbom smanjujete osjećaj napetosti i stres.

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datumi: 10. rujna imate priliku negdje otputovati ili se odmaknuti od osobe ili situacije koja vas iscrpljuje. Više brinete o sebi.

Savjet: Postoji lakši put.

Jarac

Potreban vam je odmak od svakodnevice. Češća putovanja, izleti, povezivanje s ljudima koji vas potiču na aktivnost, prilike su koje donose zadovoljstvo. Obratite više pozornosti na odnos s jednom ženom iz vaše blizine.

Posao - Povoljni planetarni utjecaji omogućuju vam da se dobro snalazite u događajima koji vam pristižu. Značajni će biti kontakti s udaljenim osobama, putovanja, poslovanje s inozemstvom.

Uspješno rješavate i pravne probleme.

Ljubav - Inicijativa koja će dolaziti od strane partnera, bude li prihvaćena s vaše strane, pomoći će vam da se povežete na nove načine i udaljite od izvora stresa koji loše utječe na vaš odnos. Razmotrite neka važna obiteljska pitanja.

Zdravlje - Uglavnom dobro. Vašoj koži i kosi bit će potrebna dodatna njega i hidratacija. Posjet dermatologu može biti od pomoći. Mogli biste izgubiti na tjelesnoj težini.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 12. rujna odvija se nešto baš kako treba i kako ste zamislili. Dobar dan i za ljubav, kao i za druženje s dragim ljudima.

Savjet: Ono sada što tražite pronaći ćete u rujnu.

Vodenjak

Ovo je mjesec u kojem ćete nešto ostaviti iza sebe. Neke navike, odnosi ili planovi više ne mogu dalje u budućnost jer su izgubile svrhu. Zato odustanite od onoga što vam više ne služi, a predstavlja vam veliki teret.

Posao - Očekuje vas rješavanje važnijih financijskih pitanja koji mogu biti vezani uz investicije, kredite, osiguranje. Novac i imovina drugih ljudi bit će u fokusu. Očekuju vas užurbani radni dani, pa svjesno usporavajte i više odmarajte.

Ljubav - Postoje neke blokade ili zapreke koje se češće pojavljuju u vašem odnosu, a zbog kojih se ne možete prepustiti, već čvrsto stvari držite pod kontrolom. Sada je vrijeme da pustite i vidite što će se dogoditi.

Zdravlje - Probavni sustav može biti osjetljiviji, osobito ako ne regulirate prehranu. Koristit će vam stručni savjet nutricioniste, kao i novi režim tjelovježbe.

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datumi: 15. rujna dobar je dan za uživanje, zabavu i opuštanje. Primijetit ćete kako je ponekad malo potrebno za sreću.

Savjet: Podmirite dugovanja, promišljeno s investicijama.

Ribe

Okolnosti se pokreću i razjašnjavaju. Sada ste stabilniji i mirniji, pa možete lakše djelovati i donositi odluke. I dalje su odnosi i suradnja s drugima u fokusu. Pomrčina Mjeseca u vašem znaku 18. rujna bit će početak važnih promjena.

Posao - Vaša efikasnost ovisit će o drugim ljudima i njihovoj spremnosti na kompromise i otvoreni razgovor. Mogli biste i raditi nešto za druge i njihovu dobrobit. Utjecaj Marsa osnažuje intuiciju i kreativnost.

Ljubav - Očekuju vas uzbudljiva zbivanja, mogućnost novog početka, ali i važan razgovor koji će imati za svrhu riješiti neke stare probleme u vašem odnosu. Samci bi se mogli jako zainteresirati za jednu osobu.

Zdravlje - Za vaše zdravlje i stabilnost bit će bitno do koje mjere čuvate sebe i koliko brinete o vlastitoj dobrobiti. Previše pomaganja drugima može biti jako iscrpljujuće.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najbolji datumi: 16. rujna raščistit ćete se jedna situacija koja vam je u kolovozu zadavala glavobolje. Odahnut ćete.

Savjet: Intuicija će vas nepogrešivo služiti.

Close up of happy young lesbian couple drinking from one glass bottle with the straw, Two women enjoying cold beverage on a summer day outdoors
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Muški eskort savjetuje: Nakon ovih trikova past će na koljena
ZA UZBUDLJIVU PREDIGRU

Muški eskort savjetuje: Nakon ovih trikova past će na koljena

Kada vam žena dolazi s posla, dočekajte ju sa zagrljajem. Ne zagrljajem od dvije sekunde, već neka to bude dugi zagrljaj u kojem stvarno možete osjetiti toplinu njena tijela - i ona vašu, savjetuje Britanac