Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Vanjski namještaj uz koji ćete napokon imati terasu iz snova

Vanjski namještaj uz koji ćete napokon imati terasu iz snova

Unesite svježinu u vaš vrt ili terasu s novim vanjskim Idealaqua asortimanom. Osim što stolice, stolovi i ležaljke iz asortimana odlično izgledaju, sve iz ponude je iznimno čvrsto i nevjerojatno udobno

VIDEO

Kera Term vas uvodi u svijet vanjske udobnosti i stila. Njihov novi asortiman suncobrana, fotelja, ležaljki, stolova i stolica osmišljen je kako bi svaki kutak vašeg vanjskog prostora pretvorio u savršeno mjesto za opuštanje i druženje.

Zamislite kako uživate u toplim ljetnim danima ispod elegantnog suncobrana koji vas štiti od sunca, stvarajući savršen hlad dok njihove fotelje, s modernim dizajnom i ergonomskim oblikom, nude izvanrednu udobnost, idealne su za opuštanje uz knjigu ili uz razgovor s prijateljima.

Ležaljke iz kolekcije nisu samo estetski privlačne, već i nevjerojatno udobne. One su vaše privatno utočište za opuštanje, savršene za sunčanje na otvorenom. Njihova sklopiva funkcionalnost čini ih praktičnima za spremanje, dok visokokvalitetni materijali osiguravaju dugovječnost.

Vaš kutak za uživanje - savjeti za uređenje dvorišta ili terase
Vaš kutak za uživanje - savjeti za uređenje dvorišta ili terase

Bilo da organizirate obiteljski ručak ili opušteno večernje druženje, vanjski stolovi i stolice iz asortimana pružaju idealnu kombinaciju funkcionalnosti i stila. Čvrsta konstrukcija i pažnja prema detaljima u dizajnu osiguravaju dugotrajnu kvalitetu i vizualnu privlačnost.

Svaki komad namještaja izrađen je od materijala otpornih na vremenske uvjete, osiguravajući da vaša investicija traje godinama. Moderan dizajn i širok izbor boja i stilova omogućuju vam da pronađete savršene komade koji će se skladno uklopiti u vaš vrt, terasu ili balkon.

Osvježite drvenu terasu: Evo kako je prvo očistiti pa obojiti
Osvježite drvenu terasu: Evo kako je prvo očistiti pa obojiti

Ne propustite priliku za osvježenjem svog vanjskog prostora novim Idealaqua asortimanom.

Vanjski asortiman IDEALAQUA

STOL I STOLICE CLINT

Ova bijela elegancija je kao stvorena za opuštanje na vašoj terasi iz snova. Stol i stolice iz kolekcije Clint prvenstveno su udobne, a i praktične jer se mogu sklopiti i uštedjeti vam prostor kada je to potrebno.

GENEVA

Ime Geneva savršeno odražava preciznost i standard izrade ove jedinstvene kolekcije. Karakteristična je dobra kombinacija i postava 3 elementa: tekstila, aluminija plastificiranog prahom i tikovine. Tikovina je savršeno postavljena u aluminijski utor nogu i tikovina na ploči stola nema pravilan oblik, već se na kraju postepeno sužava. Čista i profinjena završna obrada na svakom uglu zahtijeva vrlo visoke tehničke vještine te zato ova kolekcija odiše luksuzom i udobnošću.

BIJELA LEŽALJKA

Uživajte u trenucima mira i relaksacije s našom vrhunskom ležaljkom.

Dizajnirana za maksimalnu udobnost i stil, ležaljka je savršen dodatak svakom vanjskom prostoru, bilo da se radi o vrtu, terasi ili balkonu.

Dostupna je i u crnoj boji.

STOLICE CHAMPION

Hestia je najnovija Idealaqua kolekcija. Jedinstvena kolekcija organskih oblika, savršene udobnosti sjedenja i razigranog izgleda. Kolekcija koja zrači vitalnošću i snagom.

Kombinacija modernog dizajna s pletenim užetom i mekanim jastucima omogućuje vam opuštanje i udobnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

FundRace 2024 – Humanitarna utrka u Termama Sveti Martin
PROMO

FundRace 2024 – Humanitarna utrka u Termama Sveti Martin

Nadolazeći "FundRace Terme Sveti Martin" više je od obične utrke – to je prilika da napravite razliku

Evo koliko i kakve kave trebate piti na dan za dugovječnost
OMILJENI NAPITAK

Evo koliko i kakve kave trebate piti na dan za dugovječnost

Iznenadit ćete se koliko je šalica kave dnevno optimalno za postizanje najboljih zdravstvenih benefita. Zrna kave sadrže mnoge korisne bioaktivne sastojke, uključujući antioksidanse
Antonija se udebljala, a Mateo je na rubu suza napustio show: 'Možda mi je hrana presudila'
NOVA EPIZODA 'ŽIVOTA NA VAGI'

Antonija se udebljala, a Mateo je na rubu suza napustio show: 'Možda mi je hrana presudila'

Mateo je na prvo vaganje stigao sa 198,6 kilograma, skinuo je 28,9 kilograma, odnosno, 14,6% tjelesne mase. 'Sve vas volim i kako ste se držali ovaj tjedan, tako se držite i do kraja', poručio je