Obavijesti
komentari
U kuhanju tjestenine i umaka većina radi jednu veliku grešku
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Naravno da ćeš dati naglasak na okus tjestenine kada istu i sam proizvodiš i cilj ti je prodati što više. Znači manje umaka, više tjestenine. Ma bravisimo stari prevarantu.
Ze
bas sam to htio napisat.. a ko actually tako voli? pa to maltene ko da kruh jedes
2 x general
...........i kuhati kak piše na pakovanju!??? stvarno velike tajne i velika otkriča
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .