Obavijesti
U kuhanju tjestenine i umaka većina radi jednu veliku grešku
Komentari 13
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

pikzibner
fresh filled pasta nije svježe kuhana tjestenina, a small spoon nije čajna žličica. Italija ima oko 100 vrsta tjestenina koje se ovisno o obliku i o provinciji Prikaži još ↓
va
hahah, talijanski proizvođač umaka od rajčica mutti i ovaj proizvođač tjestenine dobro bi se pokefali, hahah
Dk
Naravno da ćeš dati naglasak na okus tjestenine kada istu i sam proizvodiš i cilj ti je prodati što više. Znači manje umaka, više tjestenine. Ma bravisimo star Prikaži još ↓
Dk
Svi su kuhari....
k_
ja stavljam puno umaka i tako mi je bolje, jer inače se suho bezveze
ne
ma prodaj ti to nekom drugom...mačkojedecima niš ne vjerujem...pa oni sami neznaju pizzu napraviti..kad sam talijana otpeljal na pizzu u zagrebu,davali su mu um Prikaži još ↓
Dk
"Svaki svojega tovara hvali." (Narodna)
Dk
svatko ima svoj način kuhanja
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .