Čije bake? Inače, moja baka je pravila loš biskvit, stoga ne koristim njen recept..
Wrazica.
20.10.2017.
Odustani
Od uvijek tako ga i radim.
Judita👥
19.10.2017.
Odustani
meni rekli još davno da ne otbaram pećnicu dok je biskvit unutra prvih 15 min.., inače ovo sve navedeno stoji..ja uvijek odvajam bjelanjak od žumanjak
a ..hehe..iako to ne piše, jer biskit se uvik više nadigne..a i radim ga s jogurtom..
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
19.10.2017.
Odustani
njam njam
Kiks9286
21.10.2017.
Odustani
Bake prije nisu ni radile biskvite vec gibanicu i strukle
PATRICIA
19.10.2017.
Odustani
Za pravljenje biskvita uvijek odvajam bjelanjke od zumanjaka,pecivo i brasno pomijesam zajedno.Kad je biskvit socan i mekan,sve ostalo nije problem.
Dk
Deaktivirani korisnik
19.10.2017.
Odustani
moja baka je radila jako, jako dobre domaće kekse . za biskvit ne znam
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .