Obavijesti

Tech

Pretprodaja Flockerz tokena - Flocktopia DAO nagrađuje vlasnike tokenima

Pretprodaja Flockerz tokena - Flocktopia DAO nagrađuje vlasnike tokenima
3

U ponedjeljak, 30. rujna 2024., Flockerz ($FLOCK) je predstavljen kao originalni meme token koji unosi novitet na kripto tržište

VIDEO

Iako je u opticaju tek nekoliko tjedana, već je uspio prikupiti preko 300.000 dolara, čime je privukao pozornost široke publike. Ovaj projekt se brendira kao "Meme coin za mase", s ciljem donošenja nove dinamike u kripto svijet putem glasanja za zaradu, velikih nagrada za investitore te jačanja zajedništva.

Središnji aspekt Flockerza je Flocktopija, decentralizirana autonomna organizacija (DAO), gdje svaki vlasnik $FLOCK tokena postaje član. DAO funkcionira kao blockchainom vođena organizacija nalik korporaciji, u kojoj svi sudionici imaju ravnopravan glas pri donošenju ključnih odluka.

Flockerz - Decentralizirana zajednica koja transformira meme tokene uz visoke nagrade i inovativan staking

Flockerz tokeni, poznati pod imenom "The Flock", imaju ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti ovog projekta kroz decentralizirano upravljanje i donošenje odluka. Vlasnici ovih tokena mogu predlagati promjene i poboljšanja za projekt i imati pravo glasa u tim procesima.

Kako bi se dodatno motiviralo sudjelovanje u upravljanju projektom, korisnici koji sudjeluju u glasanju i donošenju odluka nagrađuju se FLOCK tokenima. Ovaj mehanizam nagrađivanja stvoren je kako bi potaknuo aktivnu uključenost i osigurao da se interesi svih usklade s dugoročnim ciljevima projekta. Što više sudjelujete u razvoju i upravljanju projektom, to ćete biti izdašnije nagrađeni.

Od ukupne količine od 12 milijardi FLOCK tokena, znatan dio, oko 25%, namijenjen je za staking. Kroz staking, korisnicima se nudi izuzetno atraktivan povrat od nevjerojatnih 7888% za one koji zaključaju svoje tokene na razdoblje od dvije godine. Ovaj proces stakinga omogućuje korisnicima da ostvare pasivni prihod dok istovremeno osiguravaju stabilnost projekta. Dugoročna ulaganja koja staking potiče smanjuju raspoloživu količinu tokena i pomažu održavanju stabilnosti cijene na tržištu.

Pretprodaja FLOCK tokena nudi 2,4 milijarde tokena, što čini 20% ukupne ponude. Trenutno su dostupni po fiksnoj cijeni od 0,0056785 dolara. Ovaj period pretprodaje predstavlja izvrsnu priliku za investitore koji žele kupiti tokene po povoljnijoj cijeni prije nego što budu dostupni na otvorenom tržištu. Dodatno, još jedan jednak dio od 20% ukupne ponude namijenjen je za marketinške aktivnosti.

Pored toga, 10% ukupne ponude tokena, što čini 120 milijuna FLOCK tokena, izdvojeno je za osiguranje likvidnosti na tržištu. Na taj način korisnici mogu nesmetano kupovati i prodavati tokene na tržištu bez većih oscilacija u cijeni.

Preostala četvrtina ukupne ponude FLOCK tokena rezervirana je za riznicu decentralizirane autonomne organizacije (DAO). DAO riznica će osigurati dugoročno financiranje projekata i inicijativa koje zajednica smatra ključnim za uspjeh i razvoj Flockerz ekosustava.

Posjetite Flockerz

Flockerz - Revolucionarni meme token sa fokusom na transparentnost i zajednicu

Flockerz poseban naglasak stavlja na transparentnost i pomnu reviziju svog projekta, što je temelj njihovog pristupa sigurnosti investitora. Kao ključni korak, njihov pametni ugovor prošao je temeljitu reviziju od strane renomirane tvrtke Coinsult. Ovaj proces pregleda osigurava da su svi aspekti projekta sigurni i pouzdani, čime se gradi povjerenje među investitorima.

Tijekom faze pretprodaje, Flockerz tim kontinuirano radi na širenju svijesti o projektu, koristeći različite medijske i marketinške alate. Njihova strategija uključuje suradnju s istaknutim kripto influencerima, među kojima je i Jacob Crypto Buri. Jacob je već prepoznao potencijal Flockerza. Ističe ga kao jednu od prilika koja može donijeti i deseterostruki povrat ulaganja. Ova je izjava dodatno ojačala interes zajednice i povećala očekivanja o budućem uspjehu projekta.

Ako pretprodaja bude uspješna, Flockerz tim ima ambiciozne planove proširiti prisutnost svog tokena na glavne centralizirane (CEX) i decentralizirane burze (DEX). Time se dodatno povećava dostupnost i likvidnost $FLOCK tokena. Nakon što završi proces uvrštavanja na popis, planira se aktivirati mehanizam glasanja unutar zajednice. Time bi se osigurala potpuna decentralizacija i omogućilo članovima da direktno utječu na buduće odluke projekta.

Temeljna ideja iza Flockerza je stvoriti novu generaciju meme tokena vođenih od zajednice, s posebnim fokusom na transparentnost, suradnju i dugoročni razvoj. Ovaj pristup nudi investitorima jedinstvenu priliku da postanu dio rastuće zajednice unutar Web3 okvira. Udruživanjem s drugim članovima zajedno bi radili na uspjehu. Takav model upravljanja ima potencijal pozicionirati Flockerz kao jednu od najutjecajnijih i najaktivnijih zajednica u sferi Web3 tehnologije.

Za one koji su zainteresirani za ulaganje, $FLOCK tokeni sada su dostupni za kupnju. Ulagači mogu koristiti Ethereum, Tether, Binance Coin ili bankovne kartice za jednostavno i sigurno ulaganje izravno putem službene web stranice Flockerz. To proces kupnje tokena čini brzim i pristupačnim za širok raspon korisnika, bez obzira na željene načine plaćanja.

Posjetite Flockerz

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Stručnjak za sigurnost: Mislite da niste zanimljivi hakerima? Baš vas to može učiniti metom!
CYBERGUARD KONFERENCIJA

Stručnjak za sigurnost: Mislite da niste zanimljivi hakerima? Baš vas to može učiniti metom!

Stručnjak za kibernetičku sigurnost Tino Šokić na CyberGuard konferenciji govorio je o rizicima javno dostupnih informacija koje tvrtke mogu i nesvjesno dijeliti, a mogu se koristiti zlonamjerno

Mo Farah: Da sam pametni sat imao na početku, možda bih uspio izbjeći neke pogreške
OLIMPIJCI I TEHNOLOGIJA

Mo Farah: Da sam pametni sat imao na početku, možda bih uspio izbjeći neke pogreške

Ne radi se o osvajanju medalja ili rušenju rekorda. Bitno je biti najbolja verzija sebe, a s pravim alatima to svatko od nas može postići, rekla je plivačica Tatjana Smith dodajući kako bi pametni satovi trebali biti još šire dostupni
CyberGuard: Odgovorno korištenje i suradnja ključni su za sigurniji digitalni svijet
SIGURNIJI ONLINE

CyberGuard: Odgovorno korištenje i suradnja ključni su za sigurniji digitalni svijet

Voditelj centara CSI-ja Tomislav Ramljak istaknuo je da treba pojačati zaštitu djece u online svijetu, od zlostavljanja i raznih vrsta online nasilja.