Cijene meme kriptovaluta rastu: Shiba Inu, Floki i Sealana vodeći su dobitnici | 24sata
Obavijesti

Tech

Cijene meme kriptovaluta rastu: Shiba Inu, Floki i Sealana vodeći su dobitnici

Cijene meme kriptovaluta rastu: Shiba Inu, Floki i Sealana vodeći su dobitnici

Mnoge meme kriptovalute pokazuju bullish trend u proteklim danima, pri čemu su Shiba Inu, Floki i Bonk ostvarili značajne dobitke

VIDEO

Pogledajmo što se krije iza trenutnog rasta ovih tokena, kao i nove meme kriptovalute Sealana koja privlači pažnju.

Posjetite Sealana

Vodeći dobitnici u svijetu meme kriptovaluta

U proteklih nekoliko tjedana, Shiba Inu, Floki i Bonk izdvojili su se kao vodeći u svijetu meme kriptovaluta.

Prozvan "ubojicom Dogecoina", Shiba Inu ($SHIB) doživio je bočni trend većinu 2022. i 2023. Međutim, od početka 2024., $SHIB je u plusu za gotovo 200%.

Analitičari poput Jasona Marksa spekuliraju da potencijalni proboj može dovesti do daljnjeg rasta od 210%. Marks je primijetio da je $SHIB izašao iz obrasca nalik na bikovsku zastavu. Rekao je: "Ovaj manji proboj može inicirati nastavak od preko 210% rasta."

$SHIB (Shiba Inu) sada je izašao iz "manje" bikovske zastave slične obrascu i ovaj proboj može biti dovoljan da započne još jedan veliki val rasta u već ogromnom uzlaznom trendu!

Mark vjeruje da bi $SHIB mogao doseći cilj od $0.000081 u kratkom roku. Među ostalim vodećim dobitnicima je i Floki ($FLOKI), koji je porastao za 76% u posljednjih 30 dana.

Na dan 14. svibnja 2024., mnoge mikrokapitalne i popularne meme kriptovalute, poput Flokija, skočile su nakon viralnog posta Keitha Gilla, maloprodajnog trgovca koji je igrao ključnu ulogu u povećanju dionica GameStop-a 2021. Gill, koji nije bio aktivan na X (Twitter) od 2021. godine, izazvao je uzbuđenje na društvenim medijima nakon što je prvi put objavio nakon tri godine.

Od tog posta, Floki Inu nastavlja svoj bikovski zamah, rastući za 25% u posljednjih 7 dana. Floki je također upravo pokrenuo trgovačkog robota baziranog na Telegramu na BNB Chain mreži, koji se očekuje da će naplaćivati ​​naknadu od 1% za transakcije. Ovaj razvoj bi mogao pomoći u održavanju bikovskog zamaha za $FLOKI.

Još jedan popularni dobitnik u kriptovalutama je Solana meme kriptovaluta Bonk ($BONK), koja je trenutno u plusu za više od 69% u posljednjem tjednu.

Na dan 27. svibnja, $BONK je prešao ključnu otpornost od $0.00003771. To je također bila završna cijena tijekom prethodnog visokog cjenovnog postignuća $BONK-a u 2024. godini. S trenutnom tržišnom kapitalizacijom od 2.87 milijardi dolara, $BONK je 48. najveća kriptovaluta na svijetu.

Još jedna Solana meme kriptovaluta nazvana SEAL također ostvaruje dobitke, prikupivši preko 3 milijuna dolara tijekom svog trenutnog ICO-a.

Može li i Sealana biti spremna za veliki porast?

Sealana ($SEAL) je nova meme kriptovaluta potaknuta humorom i smijehom. Glavna ilustracija projekta prikazuje bucmastog tuljana. 

S ciljem da replicira uspjeh drugih SOL pretprodaja poput BOME-a i SLERF-a, Sealana je već prikupila preko 3 milijuna dolara.

Ova nova meme kriptovaluta također je pokrenuta u vrijeme kada su ostali meme tokeni bazirani na Solani visoko traženi. Na primjer, Popcat i Solana su porasli za 41% i 50% u posljednjih 7 dana.

Trgovci su optimistični u vezi s potencijalom Sealane, pri čemu neki tvrde da ima potencijal biti sljedeća meme kriptovaluta s rastom od 100x.

Zainteresirani investitori mogu kupiti $SEAL po cijeni od samo $0.022 po tokenu. Možete pratiti napredak projekta putem njegovog Telegram i X računa.

Posjetite Sealana

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Hakeri ponovno napadaju, na udaru su 'Badel 1862' i 'Labud': 'Imate vremena do 12. srpnja!'
NAKON KBC-A ZAGREB

Hakeri ponovno napadaju, na udaru su 'Badel 1862' i 'Labud': 'Imate vremena do 12. srpnja!'

Uzorak koji su dali hakeri prikazuje osobne podatke partnera (telefonske brojeve, adrese e-pošte, fizičke adrese) i financijske podatke, napisali su u objavi iz HackManac

Meme Kitovi napadaju Pepe Unchained dok pretprodaja premašuje 500.000 dolara
$PEPU

Meme Kitovi napadaju Pepe Unchained dok pretprodaja premašuje 500.000 dolara

Brži i snažniji Pepe - Pepe Unchained ($PEPU) - je pušten i munjevito je prikupio 511.000 dolara u svojoj tekućoj pretprodaji
Nostradamus je znao točno kad će umrijeti. Za 2024. godinu je predvidio jezive katastrofe...
GODIŠNJICA SMRTI

Nostradamus je znao točno kad će umrijeti. Za 2024. godinu je predvidio jezive katastrofe...

Pisao je u stihovima na dvosmislen način i upotrebljavao francuske, talijanske i grčke riječi. Za pisanje na taj način imao je dva dobra razloga...