Meme Kitovi napadaju Pepe Unchained dok pretprodaja premašuje 500.000 dolara | 24sata
Obavijesti

Tech

Meme Kitovi napadaju Pepe Unchained dok pretprodaja premašuje 500.000 dolara

Meme Kitovi napadaju Pepe Unchained dok pretprodaja premašuje 500.000 dolara

Brži i snažniji Pepe - Pepe Unchained ($PEPU) - je pušten i munjevito je prikupio 511.000 dolara u svojoj tekućoj pretprodaji

VIDEO

Kako volatilnost tržišta raste, kripto kitovi traže nove atraktivne prilike poput Pepe Unchained.

Novi, oslobođeni Pepe ima Ethereum Layer 2 blockchain, što znači da su transakcije brže i jeftinije nego na originalu.

Doista, transakcije na Pepe Unchained bit će 100 puta brže nego na Ethereumu i dolaze s izuzetno praktičnim trenutnim mostom između ETH i Pepe Chaina.

Više neće biti potrebe da Pepe trpi spor i glomazan Ethereum lanac. To znači da će Pepe Unchained imati najbolje od oba svijeta - munjevitu brzinu i niske troškove vlastitog Layer 2, plus sigurnost Layer 1 Ethereum lanca, koji je i dalje premijerni komercijalni put kripto ekosustava.

Oslobađanjem Pepea, Pepe Unchained otvara novu eru meme kriptovaluta gdje možete odmah uložiti, trgovati i komunicirati na Pepe Chainu.

Nadalje, osim što ima vlastiti najmoderniji blockchain, nova verzija Pepea nudi nagrade za staking koje trenutno iznose 4.729% godišnje.

Posjetite Pepe Unchained

Uložite samo 100 dolara u Pepe Unchained danas i mogli biste postati milijunaš

Preostalo je manje od 48 sati da zaključite trenutnu najnižu cijenu kupnje $PEPU od 0,00803 dolara, prije nego što poraste na 0,00806410 dolara.

Ulazak na početak priče o Pepe Unchained mogao bi donijeti ogromne profite ranim ulagačima.

Trgovanje meme kriptovalutama popularno je zbog ogromnog potencijala za dobit, posebno od ulaganja u nove igrače na tržištu pretprodaje.

Uzmimo za primjer Pepe. Da ste kupili Pepea u vrijednosti od 100 dolara 17. travnja prošle godine i držali ga do danas, sada bi vrijedio 1,26 milijuna dolara.

Kao što smo vidjeli, Pepe Unchained poboljšava original na toliko načina, što znači da je kandidat za sljedeći veliki Pepe blockbuster.

Dodajte tome brzi tempo pretprodaje, što daje potencijalnim kupcima ključni pokazatelj onoga što dolazi u smislu povrata na ulaganje (ROI) za one koji su u tijeku.

Ukratko, $PEPU nudi mnogo više od uobičajenih šala i nepoštovanja koje su obilježje meme kriptovaluta i njihove zajednice.

Nije čudo što se YouTuberi redaju kako bi ga hvalili. Matthew Perry, na primjer, s gotovo četvrt milijuna pretplatnika na YouTubeu vidi eksploziju $PEPU-a.

U međuvremenu, YouTube kanal Crypto Gains s 134 tisuće pretplatnika poziva svoje gledatelje da se uključe rano jer sve što ima veze s Pepeom, posebno token koji donosi nešto veliko i novo kao što to čini Pepe Unchained, ima velike šanse za veliki uspjeh.

Dok se tržište povlači, kitovi se spremaju kupiti Pepe Unchained ($PEPU)?

Dok Pepe ($PEPE) zadržava svoju poziciju treće najveće meme kriptovalute s tržišnom kapitalizacijom od 4,5 milijardi dolara, trgovci gledaju u budućnost.

Kao što dolazak Pepe Unchained ilustrira, ništa ne stoji na mjestu u kriptu dugo. Perpetualna inovacija je ime igre, što čini Pepe Unchained onim na što treba obratiti pažnju među nadolazećim meme kriptovalutama.

Naravno, Pepe je daleko od toga da je propao, iako je izgubio 500 milijuna dolara tržišne kapitalizacije u posljednjih nekoliko dana. Ipak, žabac token i dalje zauzima treće mjesto na ljestvici meme kriptovaluta, s vrijednošću od 4,5 milijardi dolara.

Ipak, u ovakvim trenucima kada se tržišta povlače, trgovci i investitori iznova razmatraju svoje portfelje – ponekad zato što trebaju brzo prikupiti sredstva ili možda žele uravnotežiti svoja ulaganja i iskoristiti prilike na dnu.

Zapamtite, na drugoj strani svake prodaje nalazi se kupac. Bitcoin i Ethereum su oba pala kroz kritične razine podrške na 64 tisuća i 3.500 dolara, otvarajući put razdoblju pojačane volatilnosti. Međutim, za one koji vide priliku usred povlačenja, može se ostvariti velika dobit.

Volatilnost znači veće profite za pametne trgovce koji mogu prepoznati dijamante u grubom poput Pepe Unchained.

Pametni novac se sprema na velike poteze i Pepe Unchained će biti korisnik. Prije tri dana adresa Shiba Inu kita povukla je SHIB s Coinbasea u vrijednosti od 4,41 milijuna dolara.

Vrlo je vjerojatno da ovaj kit osigurava sredstva za trgovanje na drugoj centraliziranoj burzi s većim popisima nego Coinbase, ili za ulaganje u kriptovalute dostupne samo na decentraliziranim burzama, ili za zamjenu u ETH ili USDT za izravno ulaganje u pretprodaje.

Sve što trebate znati o $PEPU prije kupnje

Pepe Unchained je pravi inovator, budući da je prvi Pepe token koji radi na vlastitom Ethereum Layer 2 blockchainu.

Da ponovimo, Ethereum može upravljati s najviše oko 15 transakcija u sekundi (tps), što ga čini sporim i skupim za transakcije.

Naknade za transakcije obično rastu kako chain postaje zauzetiji, što znači da kada trgovac najviše želi komunicirati s njim, troškovi mogu biti astronomski, čineći manje trgovine ne ekonomičnim.

Kao što je spomenuto, Layer 2 protokoli su stvoreni kako bi riješili te probleme. Poznate iteracije tehnologije uključuju Polygon mrežu ($MATIC) koja može zabilježiti 429 tps i Arbitrum ($ARB) s brzinama do 598 tps.

Neprekidna popularnost Layer 2 protokola rezultirala je njihovom kolektivnom vrijednošću od 22 milijarde dolara, prema podacima CoinGecka.

Budući da je Pepe Unchained prva meme kriptovaluta koja koristi ovu tehnologiju stvaranjem vlastitog Layer 2 blockchaina, njegova vrijednost u odnosu na druge meme kriptovalute je značajna.

Podaci izneseni u whitepaper-u projekta pokazuju da je 20% opskrbe od 8 milijardi $PEPU dodijeljeno pretprodaji, a 30% za staking.

Treba napomenuti da će velikodušna alokacija za nagrade za staking osigurati pasivni prihod ulagačima tijekom dvogodišnjeg razdoblja isplate.

Još 20% je rezervirano za marketing, dok je preostalih 30% podijeljeno jednako između likvidnosti, razvoja projekta i trezora Pepe Unchained Layer 2.

Pepe ostaje jedan od najprepoznatljivijih brendova u kategoriji meme kriptovaluta, što objašnjava zašto je pretprodaja Pepe Unchained dobila tako snažnu podršku od početka inicijalne ponude kriptovaluta prošlog tjedna.

Pratite vijesti o projektu na X i Telegramu kako biste bili sigurni da nećete propustiti najbolju priliku u kriptu da postanete milijunaš.

Doprinesite pretprodaji Pepe Unchained danas za priliku da ostvarite životno promijenjen ROI.

Posjetite Pepe Unchained

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Na svemirskoj letjelici Starliner curi helij. Astronauti zapeli u svemiru već mjesec dana
Ništa od povratka na Zemlju

Na svemirskoj letjelici Starliner curi helij. Astronauti zapeli u svemiru već mjesec dana

Najnoviji tehnički problemi ponovo odgađaju povrata astronauta Wilmorea i Williams čija je misija pogođena nizom kvarova i problema

Agencija za rak WHO-a: Talk prah je vjerojatno kancerogen, koristi se za puder i kozmetiku
OGLASILI SE I NEOVISNI STRUČNJACI

Agencija za rak WHO-a: Talk prah je vjerojatno kancerogen, koristi se za puder i kozmetiku

Agencija za rak Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) u petak je ocijenila da je talk prah "vjerojatno kancerogen" za ljude, no neovisni stručnjak upozorava da tu objavu ne bi trebalo na prvu pogrešno tumačiti i shvatiti kao nešto što služi kao konačan dokaz
Evo koliko koraka dnevno treba napraviti da bi počeli mršavjeti
DOBRO JE ZNATI

Evo koliko koraka dnevno treba napraviti da bi počeli mršavjeti

U potrazi za učinkovitim strategijama mršavljenja, mnogi se okreću jednostavnom i pristupačnom rješenju: hodanju. Upamtite, svaki se korak računa i male promjene mogu vremenom dovesti do značajnih rezultata