Obavijesti

Show

Komentari 39

Taylor Swift i Severina žele ženu na vrhu SAD-a: 'Ona je ratnica koja se bori za obranu prava...'

Taylor Swift i Severina žele ženu na vrhu SAD-a: 'Ona je ratnica koja se bori za obranu prava...'
9

Pjevačice su glasne kad je riječ o nadolazećim američkim izborima i jasno daju do znanja da njihove simpatiji idu demokratkinji Kamali Harris

VIDEO

Već i ptičice na grani znaju za koga će najveća pop zvijezda današnjice, Taylor Swift (34), glasati na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim američkim državama. Pjevačica ne krije simpatije prema Kamali Harris, predstavnici demokrata, čije će ime zaokružiti 5. studenog. Utjecajna glazbenica angažirat će i stotine tisuća svojih obožavatelja da izbjegnu glas za Donalda Trumpa, a javno ih je pozvala na izađu na izbore i tijekom dodjele nagrada VMA's u srijedu navečer u New Yorku.

- Ako imate više od 18 godina, molimo vas da se registrirate za glasanje za nešto drugo što je vrlo važno - poručila je Swift dok je primala nagradu za spot godine za pjesmu "Fortnight".

Taylor Swift podržala je Harris nakon debate s Trumpom: 'Bori se za prava, treba nam ratnica!'
Taylor Swift podržala je Harris nakon debate s Trumpom: 'Bori se za prava, treba nam ratnica!'

Zahvalila je vjernim obožavateljima što su je nagradili tom nagradom koju je ponijela kući treću godinu zaredom.

- Uvijek pokušavam smisliti način da vam zahvalim što ste učinili moj život ovakvim kakav jest - rekla je Taylor Swift, koja je režirala spot.

MTV Video Music Awards in New York

Pjevačica je tako sekunde milijunske gledanosti još jednom iskoristila za promociju potencijalne ženske predsjednice SAD-a. Prije dodjele, u utorak navečer nakon debate kandidata, objavila je i poziv na Instagramu, a objava joj je prikupila više od 10 milijuna lajkova.

- Nedavno sam saznala da je na Trumpovoj stranici objavljena lažna AI verzija mene u kojoj podržavam Donalda Trumpa. To je doista potaklo moje strahove u vezi s umjetnom inteligencijom i opasnostima širenja dezinformacija - napisala je pa objasnila zašto njezin glas ide Harris.

Elon Musk poručio Taylor Swift: 'Ok, pobijedila si. Podarit ću ti dijete i čuvati tvoje mačke...'
Elon Musk poručio Taylor Swift: 'Ok,  pobijedila si. Podarit ću ti dijete i čuvati tvoje mačke...'

- Glasam za Harris jer se bori za prava za čiju obranu nam treba ratnica. Mislim da je ona čvrsta, da je vođa i vjerujem da možemo postići puno više u ovoj zemlji ako nas vodi mir, a ne kaos. Oduševio me i Tim Walz, koji se desetljećima zalaže za LGBTQ+ prava, IVF i pravo žene na vlastito tijelo - napisala je.

Harris-Trump presidential debate hosted by ABC in Philadelphia, Pennsylvania

Isto razmišlja i naša domaća zvijezda Severina (52) koja je na Instagramu dala do znanja da bi voljela da SAD-om upravlja upravo Harris. Podijelila je na storyju Kamalinu izjavu s debate s Trumpom koja je uslijedila nakon njegove rečenice da neke države i demokrati podržavaju pobačaje "nakon rođenja".

- Nigdje u Americi žena ne nosi trudnoću i ne traži pobačaj - to se ne događa. To je uvredljivo za žene u Americi - piše.

Zagreb: Severina odlazi s Općinskog suda te se obratila medijima

Harris se zalaže za ponovno uspostavljanje zaštite žena i opisala je posljedice novih ograničenja pobačaja koje su države donijele.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 39

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina