Obavijesti

Show

Komentari 23

Elon Musk poručio Taylor Swift: 'Ok, pobijedila si. Podarit ću ti dijete i čuvati tvoje mačke...'

Elon Musk poručio Taylor Swift: 'Ok,  pobijedila si. Podarit ću ti dijete i čuvati tvoje mačke...'
5

Swift je na društvenim mrežama objavila dužu poruku o tome zašto će glasati za Harris, a objavu je potpisala s 'ljubiteljica mačaka bez djece'. Musku se to nije svidjelo

VIDEO

Pjevačica Taylor Swift svoj glas će dati Kamali Harris na američkim predsjedničkim izborima. Objavila je to nakon što je održana debata između Harris i Donalda Trumpa.

Taylor Swift podržala je Harris nakon debate s Trumpom: 'Bori se za prava, treba nam ratnica!'
Taylor Swift podržala je Harris nakon debate s Trumpom: 'Bori se za prava, treba nam ratnica!'

Swift je na društvenim mrežama objasnila zašto će glasati za Harris, a poruku je potpisala s 'ljubiteljica mačaka bez djece', aludirajući na komentar J.D. Vancea, Trumpovog kandidata za potpredsjednika, u kojem je Kamalu nazvao "ženom s mačkama bez djece".

"Kao i mnogi od vas, večeras sam gledala debatu. Ako već niste, sada je sjajno vrijeme da istražite problematiku i stavove koje ti kandidati zauzimaju o temama koje su vam najvažnije. Kao glasačica gledam i čitam sve što mogu o njihovim predloženim politikama i planovima za ovu zemlju. Nedavno sam saznala da je na Trumpovoj stranici objavljena lažna AI verzija mene u kojoj podržavam Donalda Trumpa. To je doista potaklo moje strahove u vezi s umjetnom inteligencijom i opasnostima širenja dezinformacija. I dovelo me do zaključka da moram biti vrlo transparentna o svojim stvarnim planovima za ove izbore. Najjednostavniji način za borbu protiv dezinformacija je istina.

Na predsjedničkim izborima 2024. glasat ću za Kamalu Harris i Tima Walza. Glasam za Harris jer se bori za prava za čiju obranu nam treba ratnica. Mislim da je ona čvrsta, da je vođa i vjerujem da možemo postići puno više u ovoj zemlji ako nas vodi mir, a ne kaos. Oduševio me i Tim Walz, koji se desetljećima zalaže za LGBTQ+ prava, IVF i pravo žene na vlastito tijelo. Ja sam obavila svoje istraživanje i donijela odluku. Vaše istraživanje i izbor su na vama. Također želim reći, posebno onima koji prvi put glasaju: Upamtite da morate biti registrirani da biste glasali! S ljubavlju i nadom, Taylor Swift, žena s mačkama bez djece - napisala je.

Elon Musk participe à la 71ème édition du Cannes Lions au Palais des Festivals à Cannes

Elonu Musku, velikom Trumpovom pristaši, nije se svidjela poruka Taylor Swift.

"Ok, Taylor... Pobijedila si... Podarit ću ti dijete i čuvat ću tvoje mačke svojim životom", napisao je na X-u (bivšem Twitteru).

Trump: Ako pobijedim, Elon Musk će postati šef tijela za nadzor učinkovitosti vlade!
Trump: Ako pobijedim, Elon Musk će postati šef tijela za nadzor učinkovitosti vlade!

Tijekom predizborne debate Musk je objavljivao svoje dojmove, naklonjene Trumpu, a kad se oglasila Taylor Swift napisao je: "O moj Bože, ovo su sada stvarno postali izbori Elon protiv Taylor Swift."

Nakon toga objavio je gore navedeni citat, kako sada američki mediji tumače, "nuđenju oplodnje". Swift se nije oglašavala o Muskovoj provokaciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina