Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Tartar umak za prilog jelima

Tartar umak za prilog jelima

Ako volite malo kiselkastiji okus, dodajte žličicu tekućine od kiselih krastavaca. Poslužite uz omiljeno jelo koje inače jedete s tartarom i to je to! Ovako pripremljen može stajati u hladnjaku nekoliko dana

Broj osoba: 4

Priprema: 15 minuta

Sastojci:

200 ml majoneze, 5-6 kiselih krastavaca, ovisno o veličini, prerezanih na 4 dijela i narezanih na trakice, 1 žlica kapara, 1 žlica sitno ribanog češnjaka, sol i papar, 2 žlice soka od limuna, 1 žlica sitno sjeckanog svježeg peršina, 1 žličica senfa

Željko Hladika/24sata

Priprema:

U posudi (najbolje staklenoj u kojoj ćete držati tartar) pomiješajte sastojke. Posolite i popaprite po želji te, ako volite malo kiselkastiji okus, dodajte žličicu tekućine od kiselih krastavaca.

24 recepta uz koje nećete dugo stajati uz štednjak: Brzi kolač od keksa, šarene lazanje, okruglice
24 recepta uz koje nećete dugo stajati uz štednjak: Brzi kolač od keksa, šarene lazanje, okruglice

Poslužite uz omiljeno jelo koje inače jedete s tartarom i to je to! Ovako pripremljen, tartar umak može stajati u hladnjaku nekoliko dana.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1