Obavijesti
komentari
Talijanski kuhar: Ovo je jedini recept za orginalnu carbonaru!
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Ha
Čerto da ga EXTRA talijanskim djevičanskim (uljem) kuharom ne može mu se podrijetlo zatomiti može učiniti jedino vulgaris Carbonara. Dobro ju je začinio jedinim paprom - onim crnim, jer svi ostali paprovi nisu niti iz porodice papara; pa su rukoveti špageti i bakanalije! Crni rudari iz gornjeg komentara bit će su me se dojmili, poput kakvih prebirača kontejnera s otpacima koji u kontekstu kužine toliko vuku na pizza čuda da mi i pašte pucaju na alarm predizajna kada više nije bitno koliko brzo i vješto netko može (i domišljato) smandrljati dobro predjelo i umiriti žderački poriv. Sigurno da je i u Italiji često praksa pročistiti 2-3 tanjura, odnosno na taj način riješiti pitanje obroka, i da neki okidač repeta na repete je kakti skriven: nekome u žutanjku ili nekome u snijegu. Jedno je sigurno - u već adolescentskom uzrastu prvi puta sam jeo češnjak.. u Roman Carbonarra pogađate❓
Dk
Loš Google prijevod ili previše vina uz Carbonaru?
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .