![Tajne pripreme slastica od jagoda i recepti: 'Za Fraisier tortu dobro ohladite kremu'](https://img.24sata.hr/KsqosCiUrjfWEGuYb23OOtQwKDQ=/414x267/smart/media/images/2023-18/untitled-design-2023-05-04t141224-516.jpg)
Violinistica i slastičarka Tereza Alabanda otkrila nam je tajne pripreme slastica s jagodama koje se slažu s okusima vanilije, mente, badema... Imali smo priliku vidjeti kako nastaje njezina varijanta Fraisier torte
Lifestyle
Komentari 0Violinistica i slastičarka Tereza Alabanda otkrila nam je tajne pripreme slastica s jagodama koje se slažu s okusima vanilije, mente, badema... Imali smo priliku vidjeti kako nastaje njezina varijanta Fraisier torte
Jagode su još u prvom stoljeću slavili rimski pjesnici Vergilije i Ovidije, no ne kao hranu, nego kao ukras. Od antike pripisivala su se ovom voću brojna ljekovita svojstva. Šumske jagode jele su se od davnina, smatra se, u manjim količinama jer plodovi su bili mali i žilavi, često i bez okusa.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+