Obavijesti

marijana blažić

Pratiš temu "marijana blažić"

Vrste sira, kako ih pravilno jesti i čuvati: Mnogi sir jedu krivo pa njegov okus ne dođe do izražaja
SAVJETI NAŠIH STRUČNJAKA

Vrste sira, kako ih pravilno jesti i čuvati: Mnogi sir jedu krivo pa njegov okus ne dođe do izražaja

Upute za izradu tradicionalnih hrvatskih sireva: U Lici se cijedi 15 sati, u Istri se miješa 'klačem'
RIZNICA OKUSA

Upute za izradu tradicionalnih hrvatskih sireva: U Lici se cijedi 15 sati, u Istri se miješa 'klačem'

Sve o vrhnju: Donosimo razlike u vrstama, kako ih izabrati i koristiti u pripremi jela i slastica
STRUČNJACI OBJASNILI

Sve o vrhnju: Donosimo razlike u vrstama, kako ih izabrati i koristiti u pripremi jela i slastica

Sve tajne kefira: Napravite ga sami, taj je najbolji za probavu
UBRZAVA PROBAVU I ČISTI TIJELO

Sve tajne kefira: Napravite ga sami, taj je najbolji za probavu

Veliki vodič kroz sireve: Ricotta je ukusna na tostu s medom, a  u umake stavite gorgonzolu
KAKO IH ČUVATI I KOMBINIRATI

Veliki vodič kroz sireve: Ricotta je ukusna na tostu s medom, a u umake stavite gorgonzolu

Veliki dosje mlijeka: Koje vrste postoje i što ih točno razlikuje
USPOREDBA SASTAVA

Veliki dosje mlijeka: Koje vrste postoje i što ih točno razlikuje