Obavijesti

Sport

Komentari 42

Što kažu kladionice? Dinamo je na -7 od Hajduka, ali i dalje je najveći favorit za titulu!

Što kažu kladionice? Dinamo je na -7 od Hajduka, ali i dalje je najveći favorit za titulu!

Iza nas je 11 kola HNL-a, a kladionice su ažurirale koeficijente za prvaka. Hajduk je jedini bez poraza, no i dalje nije najveći favorit za naslov

Vjerojatno se ni sami navijači, a pogotovo oni mlađi, ne sjećaju kada je Hajduk posljednji put imao sedam bodova prednosti ispred Dinama. Naravno, tu mislimo na jednaki broj utakmica, a ne na slučajeve iz prošle sezone kada su 'bili' imali i tri utakmice više od hrvatskog prvaka. Bilo je to u sezoni 2004/2005, kada je, uostalom, splitski klub osvojio posljednju titulu, a 'modri' igrali 'ligu za bedaka'. 

Pokretanje videa...

Ivan Rakitić oduševio djecu na tribini Poljuda 00:53

Euforija plamti u Splitu, a Gennaro Gattuso ju smiruje. Nakon turbulentnog početka sezone, ispadanja iz Europe i unutarnjih problema, Hajduk briljira. Ima osam pobjeda i tri remija nakon 11 kola i drži uvjerljivo prvo mjesto sa šest bodova prednost ispred Rijeke i čak sedam u odnosu na Dinamo. Riječani imaju čak četiri remija u nizu i ne igraju dobro, a momčad Nenada Bjelice u posljednjem kolu nastradala je od Osijeka (4-2) i to su Splićani vješto iskoristili za bijeg na tablici.

Split: Hajduk i Lokomotiva sastali se u 11. kolu SuperSport HNL-a

Gattuso je svjestan da njegova momčad nije ništa napravila i da je pred njima još 25 kola do konačnog cilja. A do tada se može svašta promijeniti. Ipak, bez obzira na veliki zaostatak, Dinamo je i dalje najveći favorit za naslov! Kladionice su ažurirale stanje nakon 11. kola pa je koeficijent da će 'modri' osvojiti titulu 1.65. Na Hajduk je pao na 2.50, dok kladionice najmanje vjeruju Rijeci na koju je koeficijent 17.

Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a

Bez obzira na ovaj status favorita unatoč svim problemima, svjestan je trener Dinama Nenad Bjelica da je težak zadatak pred njegovom momčadi. 

- Nije to mali zaostatak, jednostavno moramo pobjeđivati kako bismo ga smanjili. Hajduk je dobar, pobjeđuje, ali mi moramo dobivati svoje utakmice ne gledajući prema Hajduku. I razmišljat samo o sebi. Još igramo tri puta s njima, ako dobijemo sve bit ćemo prvaci - rekao je Bjelica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 42
VIDEO Dinamo - Osijek 2-4: Osječani šokirali prvaka, Bjelica nastradao protiv bivšeg kluba!
TEŽAK PORAZ DINAMA

VIDEO Dinamo - Osijek 2-4: Osječani šokirali prvaka, Bjelica nastradao protiv bivšeg kluba!

Osječani su u fantastičnom derbiju pred 13.487 gledatelja na Maksimiru nokautirali Zagrepčane. Bjelici su nanijeli prvi poraz otkako se vratio u Dinamo te nakon šest dugih godina uspjeli slaviti u Zagrebu
Preminuo je Tonči Gabrić, legendarni golman hrvatske reprezentacije i Hajduka...
U 63. GODINI

Preminuo je Tonči Gabrić, legendarni golman hrvatske reprezentacije i Hajduka...

Gabrić je karijeru započeo u RNK Splitu, igrao je i za Rijeku i PAOK, ali najveći trag ostavio je u Hajduku gdje je odigrao 187 utakmica. Za Hrvatsku je nastupio u prvoj službenoj utakmici protiv SAD-a 1990. godine