Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Srdela je najjeftinija i najslađa 'sitnež', evo kako ove fine ribe možete pripremiti i na ražnju

Srdela je najjeftinija i najslađa 'sitnež', evo kako ove fine ribe možete pripremiti i na ražnju

Često nije tako, ali srdela bi trebala biti temelj naše gastronomije. Od davnina joj tepamo da je 'hraniteljica', da je othranila generacije otočana, a možete je vidjeti samo na ribarnicama

Nema te rive i na najmanjem uzmorskome mjestašcu, a da se na njoj nije ustobočio kakav riblji restoran, a pred njim hlađena "vitrina" s ribom. U njoj se obavezno kočopere sve odreda veći bokuni - orade, zubaci, lubini, kovači i svakojaka ostala kapitalna riblja blaga. Obavezni garnirung im je pokoji hlap, jastožić ili barem škamp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0