Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Srdela je najjeftinija i najslađa 'sitnež', evo kako ove fine ribe možete pripremiti i na ražnju

Srdela je najjeftinija i najslađa 'sitnež', evo kako ove fine ribe možete pripremiti i na ražnju

Često nije tako, ali srdela bi trebala biti temelj naše gastronomije. Od davnina joj tepamo da je 'hraniteljica', da je othranila generacije otočana, a možete je vidjeti samo na ribarnicama

Nema te rive i na najmanjem uzmorskome mjestašcu, a da se na njoj nije ustobočio kakav riblji restoran, a pred njim hlađena "vitrina" s ribom. U njoj se obavezno kočopere sve odreda veći bokuni - orade, zubaci, lubini, kovači i svakojaka ostala kapitalna riblja blaga. Obavezni garnirung im je pokoji hlap, jastožić ili barem škamp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Dnevni horoskop za subotu 2. studenog: Rak se mora paziti jedne stvari, Ribu čeka ljubav
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA?

Dnevni horoskop za subotu 2. studenog: Rak se mora paziti jedne stvari, Ribu čeka ljubav

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 2. studenog i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Svi sveti i Dušni dan: Znate li razliku i zašto je za te blagdane pogrešno reći Dan mrtvih?
SVECI I VJERA U ZAGROBNI ŽIVOT

Svi sveti i Dušni dan: Znate li razliku i zašto je za te blagdane pogrešno reći Dan mrtvih?

Naši preci su velikim slavljem obilježavali blagdan Svih svetih, zbog čega je dobio naziv 'Mali Božić'. Uoči blagdana se postilo, na dan je bila gozba, a na groblje se išlo u sumrak