Obavijesti

Sport

Komentari 3

Vruće snimke reprezentativca J. Koreje procurile u javnost, sad mu prijeti zatvor. Sve je priznao

Vruće snimke reprezentativca J. Koreje procurile u javnost, sad mu prijeti zatvor. Sve je priznao

Hwanga su optužili da je tijekom 2022. godine u četiri navrata tajno snimao svoje seksualne odnose s dvije partnerice. Mogao bi dobiti četiri godine zatvora, koliko i traži tužitelj na sudu u Seulu

VIDEO

Ui-jo Hwang (32) jedan je od najboljih igrača južnokorejske reprezentacije. Za nacionalnu selekciju ovaj je napadač u 62 utakmice postigao 19 golova. Sad se našao u problemu sa zakonom. Optužili su ga da je tijekom 2022. godine u četiri navrata tajno snimao svoje seksualne odnose s dvije partnerice. Mogao bi dobiti četiri godine zatvora, koliko i traži tužitelj na sudu u Seulu.

Igrač turskog Alanyaspora na sudu u Seulu prvi se put pojavio u srijedu. Duboko se ispričao za to što je radio i što je razočarao ljude oko sebe.

Sve je izašlo u javnost nakon što je Hwang tužio svoju šogoricu koja ga je ucijenila nakon što je nekako došla u posjed inkriminirajućih videouradaka. Šogorica je u rujnu prošle godine dobila tri godine zatvora zbog ove ucjene, a sad je na red pred suca došao i sam Hwang.

- U budućnosti neću učiniti ništa ružno i dat ću sve od sebe kao nogometaš - riječi su južnokorejskog centarfora koje je izgovorio pred sucem, tražeći oprost i što manju kaznu.

- Ispričavam se žrtvama ovih mojih poteza, žao mi je što sam razočarao sve koji su dosad bili uz mene i podržavali me - dodao je.

Hwang je od kolovoza 2022. do rujna ove godine bio igrač Nottingham Foresta, no za ovaj klub nije odigrao nijednu utakmicu. Engleski klub doveo ga je za četiri milijuna eura iz Bordeauxa pa ga poslao u "bratski" Olympiacos (isti vlasnik). U Grčkoj u 12 utakmica nije zabio nijednom. Nije briljirao kasnije ni u Seulu i Norwichu. 

Alanyaspor ga je doveo na posudbu u veljači, a punopravni član turskog kluba postao je ovog ljeta. Ove sezone u tri utakmice postigao je dva gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Poljska - Hrvatska 3-3: Golijada u Varšavi, prvijenci za Baturinu i Sučića, Livaković dobio crveni
'VATRENI' BLIZU ČETVRTFINALU

Poljska - Hrvatska 3-3: Golijada u Varšavi, prvijenci za Baturinu i Sučića, Livaković dobio crveni

POLJSKA - HRVATSKA 3-3 Poljaci moraju uzeti barem četiri boda u posljednja dva kola, a Hrvatska mora izgubiti od Škotske i Portugala da se ne bi plasirala u četvrtfinale Lige nacija

VIDEO Ovo je Lewandowski nakon utakmice s Hrvatskom. Novinarima je rekao jednu riječ
REAKCIJA ZVIJEZDE BARCELONE

VIDEO Ovo je Lewandowski nakon utakmice s Hrvatskom. Novinarima je rekao jednu riječ

Napadač Barcelone u fantastičnoj je golgeterskoj formi ove sezone za klub, a nakon sudara s Livakovićem šepao je u hodniku stadiona u Varšavi. Ipak, čini se da nije ozbiljnije ozlijeđen