Obavijesti

Sport

Komentari 26

VIDEO Sučić kao rasni golgeter i bomba Baturine! 'Da je Messi to napravio, vrtjelo bi se posvuda'

VIDEO Sučić kao rasni golgeter i bomba Baturine! 'Da je Messi to napravio, vrtjelo bi se posvuda'
7

DINAMO - MONACO 2-2 Petar Sučić zabljesnuo je lažnjakom i golom krajem prvog dijela. Sredinom nastavka pogodio je i Martin Baturina, a gosti su izjednačili nakon neopreznih reakcija Nevistića i Bernauera

VIDEO

Petar Sučić proživljava najljepše tjedne i mjesece karijere, u nešto više od godinu dana od člana prve momčadi Dinama postao je A reprezentativac, a onda je kao nagrada došao i fenomenalan gol u drugom kolu Lige prvaka protiv Monaca na Maksimiru, i to nakon što ga neko vrijeme zbog bolesti nije bilo u prvom sastavu.

Pokretanje videa...

Petar Sučić 00:43

U posljednjoj, trećoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela Josip Mišić proigrao je Martina Baturinu po kišnom terenu po lijevoj strani, on se riješio pratnje i dao na drugu stranu do Sučića koji je sve lijepo pratio, prevario lažnjakom protivnika pa ljevicom krasno potkopao loptu preko golmana gostiju za totalnu ludnicu pred oko 15.000 gledatelja.

Champions League - GNK Dinamo Zagreb v AS Monaco Zagreb: Susret Dinama i Monaca u Ligi prvaka
Zagreb: Susret Dinama i Monaca u Ligi prvaka Zagreb: Susret Dinama i Monaca u Ligi prvaka Zagreb: Susret Dinama i Monaca u Ligi prvaka Champions League - GNK Dinamo Zagreb v AS Monaco

- To ne možeš naučiti, s tim se rađaš ili ne rađaš. Da su ovo napravili Ronaldo ili Messi, to bi se vrtjelo po televiziji mjesec dana. Dobro je i da mlađi klinci vide da imaju od koga učiti - rekao je u HTV-ovu studiju Tomislav Ivković.

Dinamo je samouvjereno ušao i u nastavak, držao Monaco podalje od svog gola, a onda je u jednom od brojnih izlazaka zabio i drugi. Ovaj put Baturina je odradio sve sam, u 66. minuti se nakon proigravanja Marka Roga namjestio na lijevu nogu i prekrasno pogodio donji desni kut s 20-ak metara udaljenosti. Njegov drugi u sezoni i 18. za seniore "modrih", vjerojatno i najdraži.

Zagreb: Baturina povećao prednost Dinama nad Monacom na 2:0

No nije Dinamo mogao dugo izdržati s dva gola prednosti, neoprezni izlazak Nevistića u 74. minuti nakon kornera Akliouchea kaznio je Mohammed Salisu i pogodio za smanjenje zaostatka gostiju. I u jeku novih naleta "modrih" u završnici utakmice uslijedio je novi šok, Bernauer je u 89. skrivio penal koji je za 2-2 pretvorio Denis Zakaria.

Majstorije Petra Sučića i Martina Baturine, kao i golove Monaca pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu
BOD GORKOG OKUSA

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu

DINAMO - MONACO 2-2: Sučić (45+3') je u stilu velikog golgetera doveo 'modre' u vodstvo, Baturina (66') je zabio još jedan sjajan gol, ali je sjajan posao 'modrih' pao u vodu u zadnjih 15 minuta utakmice