Obavijesti

Sport

Komentari 3

VIDEO Modrić izlazi iz igre. Ovo je reakcija 37.000 Portugalaca

VIDEO Modrić izlazi iz igre. Ovo je reakcija 37.000 Portugalaca
3

Na strani ili kod kuće, u dresu reprezentacije ili Real Madrida, nije bitno. Svi pravi nogometni navijači dive se potezima hrvatske legende

Luka Modrić (38) možda nije razveselio oko 37.000 portugalskih navijača kad je u osmoj minuti zabio gol za vodstvo Hrvatske u prijateljskoj utakmici na Nacionalnom stadionu u lisabonskom predgrađu Oeiras, ali su mu svejedno iskazali poštovanje kad je izlazio iz igre. Real Madrid ili reprezentacija, domaća ili gostujuća utakmica, nije važno. Modrića cijene svi pravi nogometni zaljubljenici.

POGLEDAJTE VIDEO: Hotel 'vatrenih' u Neuruppinu

Pokretanje videa...

Hotel u kojem je hrvatska nogometna reprezentacija u Njemačkoj 01:18

Izbornik Zlatko Dalić držao ga je u igri do 54. minute, kad ga je zamijenio imenjak Sučić koji je nedugo poslije propustio čistu situaciju jedan na jedan. No Hrvatska je i s novim licima na startu drugog dijela, među kojima su bili i Mario Pašalić i Ivan Perišić, dominirala protiv Portugalaca i u osmom pokušaju prvi put pobijedila bivšega europskog prvaka. I Modriću je laknulo.

Reakciju navijača kod Modrićeva izlaska iz igre pročitajte OVDJE.

Luka Modrić protiv Portugala

- Napokon smo pobijedili Portugal, jedinu momčad koja je ostala protiv koje nismo pobjeđivali. Dobra priprema za Euro, od početka do kraja odigrali smo jako dobro i to će nam dati više samopouzdanja - rekao je kapetan 16 godina nakon što je penalom donio pobjedu Hrvatskoj protiv Austrije na Euru u Beču.

- Nisam znao za to, lijepo da se ponovilo. A očekivanja navijača s pravom su velika. Treba izvući dobre stvari, zaboraviti ovo i nastaviti ovako. Samo ovakvim igrama možemo nešto izvući na Euru - rekao je Modrić za Novu TV.

Lisabon: Prijateljska utakmica Portugala i Hrvatske prije odlaska na EURO 2024.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima
3. KOLO LIGE PRVAKA

Salzburg - Dinamo 0-2: 'Modri' očitali lekciju u Austriji i nakon 26 godina pobijedili u gostima

Dinamo je pobijedio u Austriji protiv Red Bull Salzburga 2-0. Golove za "modre" zabili su Kulenović i Petković, a kod oba je asistenciju dodao Ristovski