Obavijesti

Sport

Komentari 10

VIDEO Luka Modrić pokazao je novu jurilicu od 180.000 eura

VIDEO Luka Modrić pokazao je novu jurilicu od 180.000 eura

Došao je u Valdebebas na posljednji trening uoči utakmice protiv Villarreala koja se igra u subotu navečer, a u trenutku su se oko njega sjatili navijači koji su čekali ispred kampa

VIDEO

Nakon dugogodišnje suradnje s Audijem, Real Madrid je od prošle sezone sklopio sponzorski ugovor s BMW-om. "Kraljevi" će tako drugu sezonu voziti jurilice njemačkog automobilističkog giganta sa sjedištem u Münchenu.

Pokretanje videa...

Modrićeve jurilice kroz godine: Jednom birao kao i kum Kovačić, a posebno voli terence 01:05

Na početku sezone igrači su mogli izabrati između pet modela luksuznih automobila, električne iX2, iX, i5 i i7 te XM hibrid, a upravo potonjeg je izabrao neuništivi Luka Modrić, kapetan Reala i hrvatske reprezentacije koji i s 39 godina igra na vrhunskoj razini.. Ovaj model BMW-a košta 180.000 eura i ima 653 konjske snage.

Svoju novu jurilicu Luka je pokazao u petak ujutro. Došao je u Valdebebas na posljednji trening uoči utakmice protiv Villarreala koja se igra u subotu navečer, a u trenutku su se oko njega sjatili navijači koji su čekali ispred kampa. Prišli su njegovom automobilu, s nadom da će dobiti autogram ili fotografirati se s njime, ali Modrić je projurio i ušao u kamp. 

Brojni nogometaši su i veliki zaljubljenici u automobile. S milijunima na računu lako se napune i garaže. Cristiano Ronaldo ima više od 20 automobila, a ni naš Luka nije imun na jurilice. U svojoj kolekciji posjeduje Bentley Continental GT, svojedobno jedan od najbržih automobila na svijetu. Ima moćan motor s 12 cilindara uz 560 konjskih snaga.

LaLiga - Real Madrid v Espanyol

Do stotke dođe za 4,8 sekundi, a najveća brzina mu je 318 km/h. Obzirom da je riječ o modelu starom deset godina, neki smatraju da košta oko 198 tisuća eura. Hrvatski kapetan ne voli se previše eksponirati u javnosti pa tako nije ni poznato kakve sve 'zvijeri' se kriju u njegovoj garaži, no godinama koristi sponzorske Audije i sada BMW. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Dinamo želi vratiti igrača kojeg je prodao za 14,5 milijuna eura
NOVI POVRATAK U NAJAVI

Dinamo želi vratiti igrača kojeg je prodao za 14,5 milijuna eura

Imali smo neki kontakt. Malo su se raspitivali. Sve je ostalo na tome. Moja želja nije bila upitna, ali nekako se to otegnulo, govorio je Benković prije godinu dana...