Obavijesti

Sport

Komentari 39

VIDEO Golman Olimpije spriječio makljažu: Molio svoje navijače da se ne sukobe s Armadom...

VIDEO Golman Olimpije spriječio makljažu: Molio svoje navijače da se ne sukobe s Armadom...

Osramotila se Rijeka i ostala bez tri milijuna eura koje bi zaradila ulaskom u Konferencijsku ligu, no još gore od toga, huligani su bacili mrlju na teško stečeni ugled kluba

VIDEO

Sramota na terenu, ali i na tribinama. To su jučer priuštili prvo nogometaši Rijeke koji su primili pet golova od Olimpije pa onda i njihovi navijači koji su divljačkim činom zgrozili sve. Prvo su zasuli bakljama kazneni prostor domaćeg golmana Vidovšeka, a onda su gađali navijače na zapadnoj tribini. 

Cijela situacija mogla je postati kaotična da nije bilo golmana Olimpije Matevža Vidovšeka. Bijesni domaći navijači htjeli su utrčati u travnjak i sukobiti se s Armadom, ali Vidovšek im je prišao i smirivao ih. Bio je i sam svjestan da bi njihov ulazak značio kaos. Srećom, poslušali su ga i izbjegnuta je opća makljaža.

POGLEDAJTE VIDEO

Sudac Urs Schynder prekinuo je utakmicu u 60. minuti i naložio igračima da napuste travnjak dok se ne steknu uvjeti. Bilo je jasno da se to neće dogoditi dok Armada ne napusti stadion.

Ljubljana: Armada bakljadom prekinula utakmicu, policija morala isprazniti tribinu

To se i dogodilo u sljedećih pola sata pa su Olimpija i Rijeka odradili posljednjih 30 minuta u revijalnom tonu.

Osramotila se Rijeka i ostala bez tri milijuna eura koje bi zaradila ulaskom u Konferencijsku ligu, no još gore od toga, huligani su bacili mrlju na teško stečeni ugled kluba i zbog njih će snositi teške financijske posljedice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 39

VIDEO

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice
6. KOLO HNL-A

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice

DINAMO - HAJDUK 0-1 Pogotkom Livaje iz 70. minute Hajduk je odnio sva tri boda s Maksimira u dramatičnoj utakmici koja se igrala više od 100 minuta. Tako su 'bili' barem privremeno preuzeli vrh poretka HNL-a