Obavijesti
komentari
Strahonja: Penal? Ovaj sudac više neće suditi Ligu prvaka...
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

To
Ali se zato uredno sudi kad igraju sa Slaven Belupom, Istrom, Šibenikom .... strah me da ne navedem i neke mrvicu jače klubove a za večerašnji poraz kriv jer uglavnom Trener jer kao što reče Drmić, izađem na teren, očekujem loptu a ono pet defenzivaca, svaka čast Mišiću i Ademiju ali ovi ostali ispod ovog nivoa i kako onda igrati. Sve ofenzivno dobro stoji na klupi a igrač vica i poteza (Baturina) dobije zadnjih osam minuta, bolje da je osta na klupi ka Ronaldo. A što je sa Špikićem, očigledno uveden umjesto večeras indisponiranog Oršića jer nije imao dovoljno podrške sa sredine terena iz već navedenih razloga a onda taj isti završi na desno ali previše odostraga a zna se da je najopasniji u međuprostoru između dviju linija protivnika (srednja i zadnja) kad dobije kvalitetnu loptu i mrvicu prostora da napravi kvalitetan dribling protiv jednog, dvojice a nekad i trojice protivničkih igrača.Ne znam možda se varam ali mislim da večerasTrener nije imao B varijantu a kamoli C jer ovo što je uslijedilo nakon 0:1 bilo je bliže 0:3 negoli 1:1.Po meni je već početkom drugog poluvremena trebao uvesti malo više pritiska na srednju i zadnju liniju protivnika ne bi li uveo malo nervoze u protivničke redove. Po mom mišljenu Dinamo je večeras trebao uzeti minimalno bod ali za to treba ipak nešto kvalitetnijeg trenera jer kvalitete na igračkoj klupi ima možda i najviše u zadnjih desetak godina. A Strahonju pustimo na miru jer što ga više slušam više ne znam o čemu priča
pn
Zato i ne sude ligu prvaka.
Bs
Upiši novinarstvo, ovoliko teksta ipak ne čita mi se na portalu
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .