Obavijesti

Sport

Komentari 2

Što se događa s Viniciusom? 'On nije isti nakon ponude Arapa'

Što se događa s Viniciusom? 'On nije isti nakon ponude Arapa'
5

Saudijci su Viniciusu nudili čak milijardu za pet godina na Arapskom otoku, a tu su i brojne druge beneficije u kojima bi Brazilac uživao, kao što je uloga ambasadora za Svjetsko prvenstvo 2034.

VIDEO

Novi Galacticosi Florentina Pereza nisu započeli natjecateljsku sezonu onako kako su navijači Real Madrida, ali i mnogi neutralni gledatelji očekivali. Na terenu je to trebao biti atomski Real, predvođen Viniciusom, Kylianom Mbappeom i Bellinghamom uz Rodryga, Valverdea, Luku Modrića... Ali to ne izgleda baš tako nakon tri odigrana kola španjolskog prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Real Madrid - Atalanta 2-0: Modrić je najtrofejniji realovac u povijesti, Mbappéov prvijenac 00:40

"Kraljevski klub" prosuo je bodove već drugi put remijem protiv Las Palmasa (1-1) u četvrtak navečer. Alberto Moleiro doveo je domaćina u vodstvo već u petoj minuti, tako da je Real "ganjao" zaostatak praktički od samog početka, a do izjednačenja je došao tek u 69. minuti i to iz penala kojeg je precizno realizirao Vinicius.

Upravo Vinicius zabrinjava Marcu, koja ističe kako Brazilac nije isti kao što je bio prije samo dva tjedna. Jer je u tom razdoblju Vinicius dobio nevjerojatnu ponudu iz Saudijske Arabije. Ponudu koju je, prema tvrdnjama poznatih insajdera, Brazilac odbio, ali ponudu koja svakome može pomutiti razum.

LaLiga - Las Palmas v Real Madrid

Podsjetimo, Saudijci su Viniciusu nudili čak milijardu za pet godina na Arapskom otoku, a tu su i brojne druge beneficije u kojima bi Brazilac uživao, kao što je uloga ambasadora za Svjetsko prvenstvo 2034. koje će biti održano u Saudijskoj Arabiji.

Marca o Modriću: 'To je njegov život - od ovacija do ovacija'
Marca o Modriću: 'To je njegov život - od ovacija do ovacija'

 - Očito je kako Vinicius trenutačno ne daje sve od sebe, iako je putem intervjua izrazio želju da nastavi igrati u Real Madridu i da osvoji još trofeja. Međutim, njegov pristup i postupci odaju drugačiji dojam. Kod Brazilca se vidi manjak intenziteta, želje i, najbitnije od svega, kvalitete. A on nije jedini, isti je slučaj s njegovim sunarodnjakom Rodrygom, a budućnost obojice zasad je nepredvidljiva - piše Marca.

Vinicius je jedan od glavnih favorita za osvajanje Zlatne lopte i javno je pričao koliko bi mu značila ta nagrada. 

Novi kiks Reala! Modrić je igrao 63 minute, 'kraljevi' uzeli samo bod u gostima kod Las Palmasa
Novi kiks Reala! Modrić je igrao 63 minute, 'kraljevi'  uzeli samo bod u gostima kod Las Palmasa

- Bio sam s Ronaldom u Ibizi i trenirao u njegovoj kući. Rekao mi je kako sam sad jedan dan bliže Zlatnoj lopti. On i Ronaldinho su igrači koji su napravili nevjerojatne stvari, bilo bi zaista nevjerojatno kada bih osvojio nagradu koju su i oni osvojili.

LaLiga - Las Palmas v Real Madrid

Stoga bi i ishod izbora pobjednika Zlatne lopte također mogao biti utjecajan na budućnost brazilskog majstora u Realu. Iduća prilika za popravak dojma Viniciusu i "kraljevskom klubu" je 1. rujna protiv Betisa (21.30 sati).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće
KAKVA PREDSTAVA

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće

Igrao je samo drugo poluvrijeme, no njegovim ulaskom u potpunosti se promijenio Cityjev način igre. 'Građani' su zagospodarili travnjakom, a Joško je briljirao
Attenzione! Gattuso je počastio igrače i stožer s iPhoneima! Za to je dao oko 40 tisuća eura
NAKON POBJEDE U DERBIJU

Attenzione! Gattuso je počastio igrače i stožer s iPhoneima! Za to je dao oko 40 tisuća eura

Trener Hajduka iskeširat će 40.000 eura i počastiti sve igrače i članove stožera novim mobitelima, kao nagradu za dobru igru i pobjedu u derbiju