Obavijesti

Sport

Komentari 64

Novi kiks Reala! Modrić je igrao 63 minute, 'kraljevi' uzeli samo bod u gostima kod Las Palmasa

Novi kiks Reala! Modrić je igrao 63 minute, 'kraljevi'  uzeli samo bod u gostima kod Las Palmasa

Luka je napustio igru šest minuta prije nego je Vinicius zabio gol za izjednačenje, a do kraja utakmice 'kraljevi' nisu uspjeli preokrenuti susret

VIDEO

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić igrao je do 63. minute za madridski Real koji je u susretu 3. kola španjolskog prvenstva odigrao 1-1 na gostovanju kod Las Palmasa. Nakon remija u prvom kolu protiv Mallorce (1-1), drugi je ovo remi 'kraljeva' u tri kola.

S kapetanskom je trakom poveo 'kraljeve' u utakmicu, ali Luka ih nije uspio odvesti do pobjede. Domaće je u vodstvo doveo Moleiro (5), a izjednačio je Vinicius (69-11m). Real sada ima pet bodova, dok je Las Palmas na dva.

Ranije u četvrtak je napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ante Budimir igrao je do 58. minute za Osasunu koja je izgubila na gostovanju kod Girone s uvjerljivih 0-4 (0-1). Golove za Gironu postigli su Gil (34), Cigankov (53), Ruiz (56) i Stuani (90). Oba sastava sada imaju po četiri boda. Na vrhu je Barcelona s devet bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 64

VIDEO

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice
6. KOLO HNL-A

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice

DINAMO - HAJDUK 0-1 Pogotkom Livaje iz 70. minute Hajduk je odnio sva tri boda s Maksimira u dramatičnoj utakmici koja se igrala više od 100 minuta. Tako su 'bili' barem privremeno preuzeli vrh poretka HNL-a