Obavijesti

Sport

Komentari 61

Srbi ostaju bez kapetana: Piksi prekrižio Tadića? Nije trenirao

Srbi ostaju bez kapetana: Piksi prekrižio Tadića? Nije trenirao
2

Nogometna reprezentacija Srbije vratila se u bazu u Augsburgu nakon poraza od Engleske 1:0 u prvoj utakmici skupine C Europskog prvenstva. No, na idućem treningu kapetana Dušana Tadića nije bilo

VIDEO

Mislim da sam najbolji igrač ove momčadi, bez lažne skromnosti. Naravno da mislim da sam trebao igrati od prve minute. Poštujem odluku izbornika, rekao je nakon utakmice Srbija - Engleska, srpski reprezentativac Dušana Tadića (35).  Naime,  Engleska ih je pobijedila s minimalnih 1-0, a izbornik Dragan Stojković Piksi (59) iznenadio je sastavom jer je na klupi ostavio kapetana Tadića.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Hrvatski navijači 'zapalili' Berlin 00:56

On je ušao tek u 61. minuti, a koliko nije bio zadovoljan izbornikovom odlukom pokazao je i nakon utakmice.

Već izbila svađa u Srbiji. Piksi nakon Tadićeve izjave: 'Uh, to je rekao? To nikako nije dobro...'
Već izbila svađa u Srbiji. Piksi nakon Tadićeve izjave: 'Uh, to je rekao? To nikako nije dobro...'

- Mogao bih puno više napraviti da sam igrao 90 minuta. Ako on želi da Dušan Tadić igra 30 minuta, ja ću igrati. Ja bih naravno volio igrati 90, ali poštujem odluku. Naravno da želiš biti dio kolektiva i napravit ću sve za kolektiv. Idemo dalje - dodao je igrač Fenerbahčea u intervjuu za RTS.

Euro 2024 - Serbia v England

Nogometna reprezentacija Srbije vratila se u bazu u Augsburgu nakon poraza od Engleske 1:0 u prvoj utakmici skupine C Europskog prvenstva. No, na idućem treningu kapetana Dušana Tadića nije bilo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KURIR sport (@kurirsport)

Izbornik Stojković je tada objasnio kako je izostavio veznjaka iz taktičkih razloga jer je htio da bude svjež za drugo poluvrijeme koje je smatrao ključnim. Na press-konferenciji novinari su ga pitali što misli o izjavama Tadića, a Piksi se nije suzdržavao.

- Uh, to nije dobro ako je to rekao. Uh, to nikako nije dobro ako je to rekao. Nije dobro. To je bila moja odluka iz taktičkih razloga. Želio sam Tadića sa svježim nogama u drugih 45 minuta i jedino je to razlog i ništa više. Radi se o taktici, ništa drugo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 61

VIDEO