Obavijesti

Sport

Komentari 43

Španjolci pišu: Barca se oglasila o dolasku Perišića na Nou Camp

Španjolci pišu: Barca se oglasila o dolasku Perišića na Nou Camp

Ne komentiramo ništa vezano za tržište. Objavljujemo samo službene informacije kada se nešto dogodi, rekao je Barcelonon glasnogovornik Xavier Serrano o 'slučaju Perišić'

VIDEO

Barcelona namjerava dovesti igrača na lijevom krilu, ali to neće biti hrvatski nogometaš Ivan Perišić (35), izvijestile su novine Sport sa sjedištem u Barceloni pozvavši se na neimenovane izvore iz kluba.

- Prema izvorima koje smo kontaktirali, Perišić neće biti igrač Barce. U klubu tvrde da nije realna opcija dovođenje tog 35-godišnjeg igrača te izravno odbacuju bilo kakvu mogućnost njegovog priključenja radu trenera Hansija Flicka - naveo je Sport.

Perišić se sukobio i s Kloppom: 'Kukanju je mjesto u vrtiću. Ako ne igraš, onda trebaš zašutjeti!'
Perišić se sukobio i s Kloppom: 'Kukanju je mjesto u vrtiću. Ako ne igraš, onda trebaš zašutjeti!'

Perišić je ovaj tjedan razočarao navijače Hajduka odlukom o odlasku s Poljuda nakon što se oporavio od ozljede koljena. U hrvatskim medijima se pojavila informacija da ga je prethodno bio kontaktirao Flick s kojim je radio u Bayern Münchenu od 2019. do 2020. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Perišić odlazi iz Hajduka

Pokretanje videa...

Gotovo je: Ivan Perišić odlazi iz Hajduka 00:43

- Klub nikada ne odgovara niti reagira na takvu vrstu informacija - izjavio je Barcelonin dužnosnik za međunarodne odnose Chemi Teres za Hinu. Barcelonin glasnogovornik Xavier Serrano rekao je: "Ne komentiramo ništa vezano za tržište. Objavljujemo samo službene informacije kada se nešto dogodi".

Proslavljeni Hrvat stao je u obranu Perišića: 'Nitko ne zaslužuje ovakvo ponižavanje'
Proslavljeni Hrvat stao je u obranu Perišića: 'Nitko ne zaslužuje ovakvo ponižavanje'

Zasad je nepoznato gdje će Perišić, koji je od siječnja upisao dvanaest nastupa za Hajduk, nastaviti karijeru. On bi trebao otići s Poljuda besplatno ili za 200.000 eura, koliko prema pisanju hrvatskih medija iznosi odštetna klauzula u njegovom ugovoru. Španjolski mediji danima izvještavaju o interesu Barcelone za 21-godišnjeg Nicu Williamsa, krilnog igrača Athletic Bilbaa koji je prošli mjesec osvojio Europsko prvenstvo igrajući za Španjolsku. On je u Athleticu naslijedio ovaj tjedan dres s brojem 10, a mediji pišu da će Katalonci teško dovesti igrača procijenjenog na 70 milijuna eura.

Tržište u Španjolskoj zatvara se za dva tjedna. Barcelona je prije tjedan dana dovela 26-godišnjeg ofenzivnog veznog Danija Olma iz njemačkog Leipziga. U ponedjeljak je u generalnoj probi pred otvaranje sezone pod novim trenerom Flickom izgubila na svom terenu s 0-3 od Monaca. Flick je poručio da će momčad biti drugačija u subotu na otvaranju prvenstva kod Valencije.

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka (arhiva)

Barcelona prošle godine nije uspjela osvojiti niti jedan trofej te je ostala u sjeni najvećeg rivala Real Madrida, osvajača Lige prvaka i španjolskog prvenstva. Zbog toga je bio smijenjen trener Xavi Hernandez. U međuvremenu se svojim igrama istaknuo na desnom krilu 17-godišnji Lamine Yamal, potvrdivši uspješne nastupe i na Europskom prvenstvu. Nakon što je u srijedu navečer u napadu nožem ozlijeđen njegov otac u katalonskom gradiću Mataru, udaljenom 30 kilometara od Barcelone, Yamal je u četvrtak ujutro normalno trenirao sa suigračima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

Iznenadni otkaz: Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!
EKSPRESNI ODLAZAK

Iznenadni otkaz: Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!

S Nikolom smo se razišli nakon završetka prijelaznog roka imajući u vidu ono što je najbolje rješenje za Klub u ovom trenutku, rekli su iz kluba i najavili kako će već idući tjedan predstaviti Kalinićeva nasljednika