Obavijesti

Sport

Komentari 37

Senzacionalni transfer u Hajduk u rukama je Tottenhama: 'Može Perišić pričati što god želi, ali...'

Senzacionalni transfer u Hajduk u rukama je Tottenhama: 'Može Perišić pričati što god želi, ali...'

Informacija o Perišićevom povratku više nije 'lupanje' nogometnih insajdera koji žele plasirati senzaciju. Priča se ozbiljno zakotrljala i hrvatski nogometaš radi sve da se vrati u svoje jato, iz kojeg je odletio 2006. godine

VIDEO

Prije četiri i pol godine obećao sam nešto, nisam rekao kada. Hvala što me zovete, bit će uskoro. Nećete čekati još četiri godine, još malo imam posla na zapadu pa dolazim. Po titulu s najdražim Hajdukom ubrzo ćemo ići, neću sada govoriti u kojoj godini, rekao je Ivan Perišić (34) u prosincu prošle godine na dočeku u Splitu nakon što je Hrvatska osvojila srebro na SP-u.

Pokretanje videa...

Perišić: Ova je medalja za mog malog Luku, a moram odraditi barem jednu godinu u Hajduku 00:59

Navijači Hajduka sanjaju ga od tada, čekaju taj dan kada će se u 'bilom' dresom pojaviti na Poljudu, a vatru je prošlog tjedna potpirio talijanski novinar Gianluca Di Marzio koji je plasirao senzaciju kako će Perišić raskinuti ugovor s Tottenhamom i potpisati za Hajduk. Spomenuta vijest raširila se brzinom munje hajdučkim pukom i izazvala neviđenu euforiju.

Split: Ivan Perišić pratio utakmicu HNK Hajduk - NK Slaven Belupo

Više nije tajna kako se Perišić već ove sezone želi vratiti na Poljud i sve radi što je u njegovoj moći kako bi ispunio obećanje koje je dao već nekoliko puta. No, ne pita se samo njega.

Prepreka je ugovor s Tottenhamom koji ga veže do sljedećeg ljeta. Godišnje zarađuje šest milijuna eura, klub ga se želi riješiti, a i on nema ništa protiv odlaska pa bi priča mogla završiti s raskidom ugovora. Naravno, s pitanjem koliko će Hrvatu pripasti odštete, hoće li pristati na manji iznos... Ako ne dođe do kompromisa, Perija se gotovo sigurno neće vratiti u Hajduk ovog ljeta, osim ako splitski klub ga ne kupi, što je ipak malo vjerojatno. Sudbina Perije i Hajduka je u Tottenhamovim rukama. 

Split:  Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales

- Zanimljiva je ova situacija s Perišićem, po informacijama koje imam, on želi otići, želi se vratiti u Hrvatsku i zaigrati za Hajduk. Može on pričati što god hoće, ali ovo je u Tottenhamovim rukama i onog trenutka kada Perišić bude odlazio, to će biti pod Tottenhamovim uvjetima - napisao je Dharmesh Sheth, novinar Sky Sportsa koji je upućen u zbivanja u Tottenhamu.

Informacija o Perišićevom povratku više nije 'lupanje' nogometnim insajdera koji žele plasirati senzaciju. Priča se ozbiljno zakotrljala i hrvatski nogometaš radi sve da se vrati u svoje jato iz kojeg je odletio 2006. godine. U utorak se priključio suigračima na pripremama Tottenhama za novu sezonu i bio je vrlo raspoložen i nasmijan.

Unatoč medijskim napisima, trener Ange Postecoglou računa na njega, ali Hrvat se više ne vidi u engleskom klubu pa ni Australac nema ništa protiv njegovog odlaska, ali uz uvjet da dobije odgovarajuću alternativu na njegovoj poziciji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 37

VIDEO

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali
BESPLATNO ZA SVE

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali

Uz nositelja televizijskih prava MAXSport jednu utakmicu po kolu prenosit će javna televizija na drugom programu. Već u 11. kolu u rasporedu je prvi okršaj klubova iz velike četvorke

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete
ZAOKRET U KARIJERI

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete

Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometno savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa s starijim turskim delegatom iz svlačionice
Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović