Obavijesti

Sport

Komentari 16

Sandra: 'Žao mi je što nisam prebacila 70m, ali bit će prilike'

Sandra: 'Žao mi je što nisam prebacila 70m, ali bit će prilike'
5

Znala sam da sam favorit, svi su očekivali da ja pobijedim. To mi laska, bila je prva reakcija naše najbolje atletičarke Sandre Perković nakon osvajanja zlata na SP-u

VIDEO

Sandra Perković opravdala je status glavne favoritkinje u bacanju diska na Svjetskom prvenstvu u Moskvi i osvojila je zlato. Disk je odletio na 67.99 metara. Nitko joj nije bio ni blizu.

- Znala sam da sam favorit, svi su očekivali da ja pobijedim. To mi laska. Imala sam dosta teško razdoblje nakon pobjede na Olimpijskim igrama u Londonu. U siječnju sam ozlijedila rame i nisam trenirala mjesec, mjesec i pol. Bila sam jako uzrujana zbog toga - bila je prva reakcija Sandre za službene stranice IAAF-a, dok je za kamere HRT-a otkrila kako je cilj bio prebaciti 70 metara.

- Ovim zlatom sam zaokružila svoju kolekciju i postala sam prva atletičarka u Hrvatskoj sa sva tri zlata. Jako sam sretna zbog toga. Danas sam bacila 67.99m. To nije moj osobni rekord. Ja sam htjela prebaciti 70 metara, ali nakon treće serije je počela kiša pa nisam uspjela. Imam još dva natjecanja na kojima to mogu napraviti - rekla je Sandra.

U Moskvi je sve nedoumice oko zlata riješila odličnim hicem već u prvoj seriji.

- Mama mi je prošle godine u Helsinkiju izgubila živce, u Londonu je umrla od straha. Sad sam dala sve od sebe da to izbjegnem. Nadam se da se Hrvati nisu toliko živcirali ovaj put - rekla je Perković, te istaknula kako o problemima nije htjela govoriti uoči finala iako ih je bilo.

- Dan uoči kvalifikacija sam povrijedila leđa, imala sam upalu uha, povredu koljena, rastu mi umnjaci, boli me lijevo koljeno, samo što me grom nije opalio, ali nisam htjela raditi nikakvu famu oko toga - objasnila je Sandra.

Za našu najbolju atletičarku odmora nema. Odmah nakon osvajanja zlata najavila je postavljanje osobnog rekorda na mitingu Dijamantne lige u Bruxellesu 6. rujna.

- Moj sljedeći cilj je Dijamantna liga u Bruxellesu i postavljanje državnog rekorda - zaključila je Perković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali
BESPLATNO ZA SVE

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali

Uz nositelja televizijskih prava MAXSport jednu utakmicu po kolu prenosit će javna televizija na drugom programu. Već u 11. kolu u rasporedu je prvi okršaj klubova iz velike četvorke

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...
TKO ĆE NA GOL?

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...

Plus+ Labrović brani u Bundesligi, Kotarski je najvažnija karika PAOK-a, a Ivušić je i dalje na Cipru. I to mu ne ide u prilog. A pozivu se još nadaju Nevistić, Lučić, pa i Horkaš koji je počeo braniti u španjolskoj Primeri...
FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete
ZAOKRET U KARIJERI

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete

Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometno savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa s starijim turskim delegatom iz svlačionice