Obavijesti

Sport

Komentari 12

Ramos odlazi iz PSG-a: Ne znam na koliko mjesta se možete osjećati kao da ste doma...

Ramos odlazi iz PSG-a: Ne znam na koliko mjesta se možete osjećati kao  da ste doma...

Protekle dvije sezone gledali smo ga u dresu PSG-s gdje je zajedno s Mbappeom, Messijem i Neymarom lovio svoj peti naslov Lige prvaka, no zvijezdana družina opet je zakazala u najelitnijem klupskom natjecanju

VIDEO

Sergio Ramos (37) postao je legenda Reala i jedan od najboljih stopera na svijetu, osvojio je brojne trofeje, uključujući četiri Lige prvaka, a ogroman trag ostavio je i u španjolskoj reprezentaciji za koju je odigrao 180 utakmica i osvojio Svjetsko prvenstvo te dva Eura.

Protekle dvije sezone gledali smo ga u dresu PSG-s gdje je zajedno s Mbappeom, Messijem i Neymarom lovio svoj peti naslov Lige prvaka, no zvijezdana družina opet je zakazala u najelitnijem klupskom natjecanju i pokazala da novac na osvaja trofeje. Barem one najprestižnije.

FILE PHOTO: Paris St Germain Training

PSG je drugu godinu zaredom izletio iz osmine finala, osvojili su naslov prvaka Francuske, ali nije to nešto što zadovoljana bogate arapske vlasnike pa se ovog ljeta sprema remont u svlačionici. Leo Messi odlazi na kraju sezone, a zajedno s njim i Ramos kojemu istječe ugovor!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

- Sutra će biti poseban dan, sutra ću se oprostiti od druge faze svog života. Zbogom PSG. Ne znam na koliko mjesta se možete osjećati kao kod kuće, ali bez sumnje, PSG i njegovi navijači su za mene bilo jedno od tih mjesta. Hvala vam na dvije posebne godine u kojima sam igrao za vas i davao svoj maksimum. Idem u nove izazove, nosit ću drugi dres, ali prvo i posljednji put: AllezParis! - napisao je Ramos u petak, dan uoči posljednje utakmice protiv Clermonta. 

Ligue 1 - Brest v Paris St Germain

Za PSG je odigrao 57 utakmica te osvojio dva naslova prvaka. Ove godine oprostio se i od reprezentacije nakon 18 godina staža, ima 37 godina, ali još ne želi u mirovinu. Spominje se odlazak u Saudijsku Arabiju koji je u posljednje vrijeme postao obećana zemlja za brojne zvijezde na smiraju karijere, no o tome će odlučiti nakon što uzme predah i razmisli o svemu sa svojom obitelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne