Obavijesti

Sport

Komentari 37

Poljski mediji: Modrić nam je očitao bolnu nogometnu lekciju

Poljski mediji: Modrić nam je očitao bolnu nogometnu lekciju
5

HRVATSKA - POLJSKA 1-0 "Hrvati predvođeni izvanrednim Lukom Modrićem slavili su 1-0. O tri boda odlučio je sjajan slobodni udarac zvijezde Real Madrida. Poljaci? Bilo je teško gledati", piše poljski medij

VIDEO

Poljska nogometna reprezentacija poražena je od Hrvatske 1-0 u 2. kolu Lige nacija, a tamošnji mediji nisu zadovoljni kako je njihova nacionalna selekcija odigrala utakmicu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Navijači ispred hotela dočekali igrače 03:39

"U trinaestoj utakmici Michała Probierza kao izbornika poljska reprezentacija izgubila je treći put. Crveno-bijeli su u susretu 2. kola Lige nacija u vrlo lošem stilu izgubili od Hrvatske u Osijeku rezultatom 0-1. Jedini pogodak u ovom susretu pao je početkom drugog poluvremena, kada je Luka Modrić sjajno izveo slobodan udarac. Nogometaš Real Madrida ovim je golom proslavio 180. nastup za reprezentaciju", piše portal sport.pl i stavlja naslov "Odlučio je prekrasan pogodak. Lewandowski? Kakva šteta što nije uspio".

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija

Fakt ističe upečatljiv naslov "Modrić nam je očitao bolnu nogometnu lekciju", a u tekstu nema puno riječi hvale za igru Poljaka.

"Reprezentacija Poljske nakon pobjede od 3-2 u Škotskoj preuzela je vodstvo na tablici svoje skupine Lige nacija. Nažalost, nakon susreta u Osijeku pali smo na treće mjesto. Hrvati predvođeni izvanrednim Lukom Modrićem slavili su 1-0. O tri boda odlučio je sjajan slobodni udarac zvijezde Real Madrida. Poljaci? Bilo je teško gledati. Navlačio je Nicola Zalewski, ponekad i Kacper Urbański... Neočekivano, Karol Świderski imao je loptu za izjednačenje, ali nije iskoristio dobru situaciju", pišu u Faktu. 

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija

Poljaci iduću utakmicu igraju protiv Portugala doma 12. listopada, a tri dana kasnije dočekuju Hrvatsku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 37

VIDEO