Obavijesti

Sport

Komentari 29

Perišić: Imao sam ponude iz Španjolske, Italije i Francuske. Peticu sam uzeo zbog Zidanea

Perišić: Imao sam ponude iz Španjolske, Italije i Francuske. Peticu sam uzeo zbog Zidanea
2

Malo sam iznenađen što sam završio ovdje, ali sam posljednjih tjedana slobodan igrač i čekao sam najbolju opciju za mene i moju obitelj. Lako sam donio odluku kada me nazvao PSV, rekao je Perišić

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (35) iznenadio je i pridružio se nizozemskom PSV-u unatoč očekivanjima kako će karijeru nastaviti u Italiji. Perišić je s Nizozemcima dogovorio ugovor do sljedećeg ljeta, a ističe kako je došao u PSV kako bi se borio za trofeje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku! 00:57

Perišić je za PSV-ov YouTube kanal dao uvodni intervju u kojem je otkrio kako je s Nizozemcima sve dogovorio u tri dana!

- Malo sam iznenađen što sam završio ovdje, ali sam posljednjih tjedana slobodan igrač i čekao sam najbolju opciju za mene i moju obitelj. Lako sam donio odluku kada me nazvao PSV, dobio sam poziv u subotu. Bio je to lagan proces, htio sam da se posao što prije zaključi jer želim igrati utakmice i trenirati s klubom. Želim uživati u nogometu, imam još puno toga za pružiti. Jako sam sretan - rekao je "vatreni" pa otkrio s kime se savjetovao oko dolaska u klub.

- Pričao sam s nekoliko prijatelja, razgovarao sam i s Denzelom Dumfriesom s kojim sam igrao u Interu, malo smo razgovorali o PSV-u i Eindhovenu. Dobro poznajem nizozemsku ligu, nadam se kako ću što prije početi s treninzima. Igrao sam na puno pozicija, uskoro ću upoznati trenera i jako sam sretan što sam u velikom klubu kao što je PSV. Dat ću sve za ovaj klub.

PSV predstavio Ivana Perišića! 'Tražio sam klub u kojem ću se osjećati dobro i osvajati trofeje'
PSV predstavio Ivana Perišića! 'Tražio sam klub u kojem ću se osjećati dobro i osvajati trofeje'

Zašto baš PSV? Perišić smatra kako je to idealni klub za ovu fazu njegove karijere.

- Volim igrati za trofeje, to je moj stav. Uvijek želim više, igrao sam u puno klubova i država, volim promjene i volim pobijeđivati.  Imao sam nekoliko ponuda u Italiji, Španjolskoj i Francuskoj. Bilo je tu i ponuda od arapskih klubova, ali želim igrati za važne trofeje, a PSV je savršen za to.  Želim uživati u životu i nogometu, treniram naporno i želim igrati što više utakmica. Imao sam tešku ozljedu prošle godine, vratio sam se i zaigrao nekoliko utakmica nakon toga. Treba mi još malo vremena za prilagodbu na novi klub, ali sam spreman.

Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije

Perišić će u PSV-u nositi dres s brojem 5 zato što je njegov najdraži broj četiri već zauzet.

- Zašto sam uzeo broj 5? Moj najdraži je broj četiri, ali netko ga već ima... Ali broj nije važan, peticu sam uzeo jer mi je jedan od idola Zinedine Zidane, koji je taj broj nosio u Real Madridu - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

Navijač šetao Beogradom u majici s obilježjima Torcide, Delije ga ugledale i napale!
BAŠ I NIJE DOBRA IDEJA

Navijač šetao Beogradom u majici s obilježjima Torcide, Delije ga ugledale i napale!

Srpska policija je tijekom četvrtka zaplijenila majice, naljepnice i zastave s obilježjima Hajduka i Torcide, ali jedan navijač im je promakao. I zamalo dobio teške batine