Obavijesti

Sport

Komentari 58

Đalović opleo po Ivanoviću: Nije bio jedini, ali je prednjačio po sebičnosti! Trebali smo drugi gol

Đalović opleo po Ivanoviću: Nije bio jedini, ali je prednjačio po sebičnosti! Trebali smo drugi gol

Moramo igrati isti nogomet bez promjena i nakon što uđu zamjene, sve mora biti isto! A mi smo u zadnjih pola sata pali, naglasio je Marco Pašalić

VIDEO

Rijeka je uz Dinamo jedini preostali hrvatski predstavnik u europskim natjecanjima, a remizirala je (1-1) protiv Olimpije u prvoj utakmici doigravanja za Konferencijsku ligu. Riječani su u četvrtak ugostili slovenskog predstavnika na Rujevici, a trener Radomir Đalović zadovoljan je nastupom svoje momčadi.

- Mogli smo pobijediti, ali momci su odigrali odličnu utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Nedostajao nam je drugi gol kako bismo riješili utakmicu. Ove stvari se događaju, to su mladi dečki. Ovo nas neće pokolebati, idemo u Ljubljanu po prolazak - rekao je trener Rijeke nakon utakmice za MaxSport.

Prva utakmica Rijeke i Olimpije u play-offu za ulazak u UEFA Konferencijsku ligu

U 76. minuti je Pedro Lucas bio siguran s bijele točke i zabio za konačnih 1-1. Samo nekoliko minuta ranije, Đalović je zamijenio Marca Pašalića i Veldina Hodžu s Lindonom Selahijem i Gabrielom Rukavinom.

Novi udarac za Rijeku i hrvatski nogomet! I zadnja šansa da ne padnemo baš toliko nisko...
Novi udarac za Rijeku i hrvatski nogomet! I zadnja šansa da ne padnemo baš toliko nisko...

- Htjeli smo podići momčad izmjenama. To su takve situacije, kada ne zabijete gol, protivnik vas kazni. Htjeli smo unijeti svježinu sa Selahijem, a s Rukavinom smo htjeli biti još opasniji prema naprijed. Penal nas je slomio - komentirao je Đalović pa najavio nadolazeću utakmicu protiv Osijeka (nedjelja, 20.45 sati). 

- Imamo žestok ritam utakmica. Naravno da možemo izboriti Konferencijsku ligu. Ne treba podcijeniti Olimpiju, ali moja momčad je dokazala da može igrati s najboljima.

Trener Rijeke kritizirao je svoje igrače nakon utakmice zbog sebičnosti.

- U nekim smo situacijama bili i sebični, trebali smo otići na 2-0 i zatvoriti utakmicu. Mislim na Ivanovića? Ne samo na njega, na još neke igrače, iako je Franjo u tome prednjačio. Franjo je izvrstan napadač, zabio je lijep gol, no u nekim situacijama moramo biti manje sebični. Mladost naših igrača je bila na vidjelu.

Uzvratna utakmica 3. pretkola Europske lige između Elfsborga i Rijeke

Marco Pašalić bio je dobro raspoložen nakon utakmice i prilično uvjeren u prolaz Rijeke.

Rijeka - Olimpija 1-1: Riječani opet poveli pa skrivili penal. U Ljubljani love plasman u Europu
Rijeka - Olimpija 1-1: Riječani opet poveli pa skrivili penal.  U Ljubljani love plasman u Europu

- Nismo igrali loše, ali idući tjedan u Ljubljani moramo biti bolji. Moji dobri prodori? A dobro, danas mi nije ušla lopta u mrežu... Nije bitno tko će zabiti gol. Važno je da igramo kao momčad, izgledali smo dobro, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom je to malo palo, ali ako ćemo ovako igrati sljedeći tjedan, sve je otvoreno.

Komentirao je pad u drugom poluvremenu.

- Što je bilo u drugom dijelu? Moramo nastaviti u drugom kako smo stali u prvom. Moramo igrati isti nogomet bez promjena i nakon zamjena, sve mora biti isto! Zadnjih pola sata smo pali, ali to je dio nogometa. Nije bilo jednostavno, imaju brze i dobre igrače - rekao je Pašalić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 58

VIDEO

Pojavila se nevjerojatna vijest! Perišić na jesen u Lokomotivi?!
OVO BI ODJEKNULO

Pojavila se nevjerojatna vijest! Perišić na jesen u Lokomotivi?!

Perišićeva želja je zaigrati u La Ligi. Nije uspio ostvariti taj angažman ni ovog ljeta, a propala mu je i Serie A. Većina klubova iz lige petice se već ekipirala za novu sezonu i teško mu netko može ponuditi veliku minutažu

Bratići na suprotnim stranama: Igrali su zajedno za 'vatrene', a sad ih prvi put čeka veliki derbi
OBITELJSKE VEZE

Bratići na suprotnim stranama: Igrali su zajedno za 'vatrene', a sad ih prvi put čeka veliki derbi

Plus+ Markov tata i Darijeva mama su brat i sestra, a do sada su dvaput igrali međusobno na utakmicama Splita i Slaven Belupa. Svatko ima po jednu pobjedu, ali i jedan zabijeni gol protiv bratića...