Obavijesti

Sport

Komentari 12

Ovo je najgora momčad Eura: Tu su Hrvat, Mbappe, Ronaldo...

Ovo je najgora momčad Eura: Tu su Hrvat, Mbappe, Ronaldo...

ESPN je objavio najgoru momčad netom završenog prvenstva i u njoj se našao jedan Hrvat, stoper Josip Šutalo. Društvo mu prave i najveće nogometne zvijezde

VIDEO

Ovo je bilo jedno od rijetkih prvenstava s čijim se rezimeom većina slaže. A to je da je Španjolska apsolutno zasluženo osvojila Euro. Furija je igrala najljepši nogomet na turniru od prve utakmice, pobjede protiv Hrvatske, pa do finala gdje su slavili protiv Engleske.

Pokretanje videa...

'Vatreni' se vratili kući nakon Eura 01:16

Naravno, pokupili su i sve individualne nagrade. Rodri je proglašen za najboljeg igrača tunira, Dani Olmo je  s tri gola jedan od šestorice koji je dobio nagradu za najboljeg strijelca, a Uefa je čak šestoricu Španjolaca uvrstila u najbolju momčad. Turnir ćemo pamtiti i po golu Luke Modrića protiv Italije čime je postao najstariji strijelac u povijesti Eura. Postao je besmrtan i teško je vjerovati da će ga netko oboriti u bližoj budućnosti. 

Euro 2024 - Final - Spain v England

A postoji i ona druga strana Eura, manje blistavija. Postoje reprezentacije, poput Hrvatske, koje su razočarale, a pogotovo igrači koji su odigrali turnir za zaborav. ESPN je objavio najgoru momčad netom završenog prvenstva i u njoj se našao jedan Hrvat, stoper Josip Šutalo.

- Igrajući na središnjoj obrambenoj poziciji koju je tako dugo ispunjavao pouzdani Dejan Lovren, on i hrvatska obrana su škripali, primivši tri gola protiv Španjolske i dva protiv Albanija - piše u pojašnjenju. Činjenica je da je cijela hrvatska obrana, kao i reprezentacija, zakazala na Euru, no eto, ceh je ovaj put platio Šutalo koji je jednako kriv kao i svi ostali. 

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu

A u najgoroj momčadi mjesto su dobile i neke od najvećih nogometnih zvijezda. Tu je Cristiano Ronaldo kojemu ni 50 šansi nije bilo dovoljno za gol, a razočarao je i Kylian Mbappé koji nije bio ni sjena igrača na čije partije smo navikli. Morat će puno bolje ako želi ostaviti trag u Real Madridu. 

Euro 2024 - Quarter Final - Portugal v France

Najgora momčad Eura: Angus Gunn (Škotska) - Josip Šutalo (Hrvatska), Maximilian Wöber (Austrija), Ryan Porteous (Škotska) - Federico Chiesa (Italija), Antoine Griezmann (Francuska), Dominik Szoboszlai (Mađarska), John McGinn (Škotska) - Cristiano Ronaldo (Portugal), Benjamin Šeško (Slovenija), Kylian Mbappé (Francuska)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ante Vukušić potpisao za Zrinski Osječko, Gojaka zovu HNL klubovi...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ante Vukušić potpisao za Zrinski Osječko, Gojaka zovu HNL klubovi...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Mourinho i Perez svađali su se zbog Modrića. 'On ne treba Realu. Već imamo bolje igrače'
POZADINA DOLASKA U REAL

Mourinho i Perez svađali su se zbog Modrića. 'On ne treba Realu. Već imamo bolje igrače'

Jako sam sretan što sam u najvećem klubu na svijetu punom spektakularnih igrača i s najboljim svjetskim trenerom. Nisam mogao tražiti ništa više, rekao je Modrić 2012. godine. I dan danas živi svoj san