Novi skandal u Srbiji! Igrači nisu dobili premije, novac otišao u ruke zaposlenicima u savezu | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 32

Novi skandal u Srbiji! Igrači nisu dobili premije, novac otišao u ruke zaposlenicima u savezu

Novi skandal u Srbiji! Igrači nisu dobili premije, novac otišao u ruke zaposlenicima u savezu

Srbija se nije proslavila svojim nastupima na ovogodišnjem Euru. Ispali su iz skupine kao posljednji, a svakim danom izlazi sve više skandala koji štete reprezentaciji

VIDEO

Srpska nogometna reprezentacija oprostila se od Europskog prvenstva u Njemačkoj nakon tri utakmice, a kako se natjecanje bliži kraju, sve više skandala i unutarnjih sukoba izlazi na vidjelo. Prema informacijama koje prenosi Telegraf, ogromne premije isplaćene su osobama unutar saveza, dok su igrači dobili minimalne iznose.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nikola Tesla, dres 00:25

Generalni tajnik Jovan Šurbatović i njegovi suradnici dobili su po 100.000 eura, direktor Miroslav Tanjga 50.000 eura, a financijska direktorica, koja je desna ruka Šurbatovića, zaradila je 45.000 eura. S druge strane, nogometaši su se odrekli svojih premija u korist radne zajednice saveza, pa su oni koji su igrali na terenu ostali bez dodatnih nagrada.

Piksi 'leti', a Srbi već imaju spremnu zamjenu. Novi izbornik bit će bivši svjetski prvak?!
Piksi 'leti', a Srbi već imaju spremnu zamjenu. Novi izbornik bit će bivši svjetski prvak?!

Ovo je samo posljednji u nizu skandala koji su potresli srpsku reprezentaciju. Problemi su započeli već prije prvenstva, kada je negativna reakcija izazvana izjavom Joška Jeličića u HRT-ovoj emisiji. Problem je, iz nekog razloga, bio što je momčad letjela avionom hrvatske aviokompanije.

Nakon prvog poraza od Engleske, uslijedila je javna svađa između kapetana Dušana Tadića (35) i izbornika Dragana Stojkovića Piksija (59). Golman Vanja Milinković-Savić (27) bio je nezadovoljan što nije branio te je nakon treninga otišao u kafić, gdje se potukao s navijačem.

firo : Football, Soccer, Serbia

Vrhunac problema bila je teško shvatljiva odluka Piksija da igračima ne otkrije tko će igrati u prvom sastavu za posljednju utakmicu. Oni su tu informaciju saznali tek sat vremena prije utakmice, i to preko službenih stranica Uefe. Sve ove kontroverze i sukobi dodatno su pogoršali atmosferu unutar reprezentacije, koja je na kraju natjecanje završila bez pobjede, dva boda i sa brojnim unutarnjim problemima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

UŽIVO Transferi: Beljo pojačava Rapid, Gorica napunila blagajnu
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Beljo pojačava Rapid, Gorica napunila blagajnu

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga