Piksi 'leti', a Srbi već imaju spremnu zamjenu. Novi izbornik bit će bivši svjetski prvak?! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 19

Piksi 'leti', a Srbi već imaju spremnu zamjenu. Novi izbornik bit će bivši svjetski prvak?!

Piksi 'leti', a Srbi već imaju spremnu zamjenu. Novi izbornik bit će bivši svjetski prvak?!

Prema pisanjima srpskih medija Dragan Stojković Piksi trebao bi dobiti otkaz nakon lošeg plasmana Srbije na Euru u Njemačkoj. Objavili su već i ime trenera koji bi ga trebao zamijeniti

VIDEO

Dragan Stojković Piksi (59) sa srpskom reprezentacijom nije ostvario zavidan rezultat na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Srbija je završila posljednja u skupini C s dva boda koja su osvojili protiv Slovenije (1-1) i Danske (0-). Natjecanje je odmah počelo loše za njih jer su u prvom kolu izgubili od Engleske 1-0, a nakon utakmice malo se pričalo o nogometu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nikola Tesla, dres 00:25

Dan je obilježio sukob kapetana momčadi Dušana Tadića (365) i Piksija jer je izbornik igrača Fenerbahçea ostavio na klupi, a u igru ga je uveo tek u 61. minuti. Tadić se javno usprotivio takvoj odluci, a Piksi mu je na press-konferenciji odmah odgovorio.

Srpski mediji: Piksi je bivši! Senatori 'orlova' ga ne podnose i ne žele igrati dok je izbornik...
Srpski mediji: Piksi je bivši! Senatori 'orlova' ga ne podnose i ne žele igrati dok je izbornik...

Činilo se da se sukob njih dvojice stišao nakon utakmice sa Slovenijom, no u posljednjoj i odlučujućoj protiv Danske, Tadić je također ostao na klupi. Nakon prvenstva srpska javnost bila je izrazito kritična prema igrama reprezentacije, a Piksi se branio rekavši kako nisu bili vreća za udaranje.

- Idemo kući, zabilježili smo razočaravajući rezultat, gol nam je nedostajao. Izjednačena utakmica, tražila se šansa, Danci su bili u psihološkoj prednosti jer im je i remi igrao. Ponosan sam na momke, Srbija nije bila vreća za udaranje. Ne vidim nikakvu tragediju, ovo je sport. Hvala navijačima na velikoj podršci, to nam znači - rekao je Stojković.

Srbi se vratili u Beograd, 'Piksi na streljani': 'Izvolite, udarajte, pljujte, vrijeđajte. Čekali ste...'
Srbi se vratili u Beograd, 'Piksi na streljani': 'Izvolite, udarajte, pljujte, vrijeđajte.  Čekali ste...'

Srpski mediji pišu kako je Piksi već bivši, a Kurir je izašao s imenom njegovog mogućeg nasljednika. Riječ je o Joachim Löwu (64), s kojim su se pregovori vodili već na proljeće, prije nego je Stojkoviću produljen ugovor.

SC Freiburg - RB Leipzig

Löw je vodio Njemačku od 2006. do 2021. godine, a najveći uspjeh ostvario je 2014. kad je u Brazilu osvojio naslov svjetskog prvaka. Kurir navodi kako je pričuva Löwu talijanski trener i bivši igrač talijanski velikana Andrea Pirlo (45).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

UŽIVO Transferi: Majstorović u Rijeku, prekrižili Yansanea. U Šibenik stigao bivši 'vatreni'
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Majstorović u Rijeku, prekrižili Yansanea. U Šibenik stigao bivši 'vatreni'

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga