Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

wwww
Stev Kerr vidio da je vrag odnio šalu i da ga LeBron doslovno sam uništio u zadnje 4 utakmice pa se odlučio staviti flaster na njegu u vidu Igoudala s dodatnim udvajanjima što Barnsa što Thompsona i pogodio je uspio je zaustaviti LeBrona(iako je i noćas zamalo ostvario tripl dubl) a Igoudala koji je radio dobar posao na LeBronu bio je dobar i u fazi napada tako da je imao dvostruku korist od njega.Prije finala ja sam ovdje trubio da zapadnjaci,osim dvije do tri ekipe nisu neki experti za košarku ispod reketa i onda kada vidim da su Green-a i Boguta ove godina postavljeni u najbolju "defense" ekipu,dođe mi da se samo nasmijem i sad se vidjelo s ist.ekipom kakva je njihova mogućnost u skakačkom i defense zadatku i tu su ih Mozgov,Thompson,LeBron ispod reketa doslovno pojeli.Gsw ne pobjeđuje protivnike ispod reketa već brzom tranzicijom,tricama,lakim poenima i mogućnosti velike rotacije.I da se vratim na noćašnju utakmicu,zadnjih dana Clevelandu se samo živjelo za ovu utakmici. Quicken Loans Arena je bila krcata s 20.000 ljudi,oni koji nisu mogli da dođu do karate za njih se van dvorane napravilo zajedničko gledanje na video wall-u i svi su znali da je utakmica jako bitna i da su Cavsi pobijedili imali bi velike šanse da naprave ogroman podvig,nešto više i od košarke i od naslova,ovako sad je psihološka prednost na strani Gsw i teško da će ispustiti ovu priliku a detalji koji su odlučili utakmicu su 12 naspram 4 trice za Gsw i dvojac Shumpert i J.r Smith katastrofalan i vidljiv je već veliki umor na LeBron iako su ih Cavsi i noćas nad skakali s 48 naspram 42 skoka.I još jedan detalj koji će ostati upisan u povijesti Nba,je taj da je Rodman udario kamermana nogom a LeBron se odlučio to uraditi glavom..
wi
ja ne vidim razlog zasto bi se smijao greenu i bogutu i njihovom izboru za all difense. pa u seriji su do sada uz iggya obrambeno najbolji igraci istina bogut v Prikaži još ↓
wwww
Cavsi su se cijelu sezonu uštimavali,posebno što se tiče odbrane,zato što su nova ekipa s puno novih igrača i novim trenerom dok su u napadu dobro funkcionirali Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .