Obavijesti

Sport

Komentari 253

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka!

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka!

Nažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom te su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se suradnja neće nastaviti, poručio je Kalinić

VIDEO

Sritno ciloj ekipi, a o onome što se dogodilo možemo nakon toga, poručio je Ivan Perišić (35) nakon što ga je trener Gennaro Gattuso izostavio iz momčadi za utakmicu protiv Lokomotive (1-1), a dok je talijanski stručnjak objasnio što se dogodilo, još čekamo da se na sve osvrne hrvatski reprezentativac. A u međuvremenu 'Perija' nije trenirao s momčadi na Poljudu, a više ni neće.

ANKETA Treba li Perišić otići iz Hajduka nakon što ga je Gattuso udaljio iz momčadi?
ANKETA Treba li Perišić otići iz Hajduka nakon što ga je Gattuso udaljio iz momčadi?

- Prije 20 dana razgovarao sam s Perišićem. Rekao je da želi ići. Dao sam mu šansu da igra. Po 20-25 minuta. Ne smije se zaključivati po rekla-kazala pričama. Ako neki igrač želi otići, to može dovesti do krivih razmišljanja i komplikacija unutar svlačionice. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu, sutra je novi dan - rekao je Gattuso nakon utakmice s Lokomotivom.

POGLEDAJTE VIDEO: Perišić rekao Gattusu da su ga zvali iz Barcelone

Pokretanje videa...

Nevjerojatna priča oko Perišića! Rekao Gattusu da odlazi jer su ga zvali da dođe u Barcelonu?! 00:51

Perišić je od povratka na Poljud prošao rehabilitaciju, vratio se na teren i zaigrao na Europskom prvenstvu te tako ostvario cilj, a suradnja se neće nastaviti.

- Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na Klub, ali posebno na Ivana i obitelj koji su nezasluženo doživjeli brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan vjerojatno ostaje do kraja ljeta. Nažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom te su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se suradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo donijeti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora. Zbog izrazite važnosti utakmice koja je pred nama, potpuni fokus cijelog Kluba je na uzvratnoj utakmici zato pozivam navijače da daju punu podršku momčadi i stručnom stožeru pred ispunjenim Poljudom na putu prema play-offu - poručio je sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 253

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone